Информацията, че Сашо Кадиев напуска своята телевизионна партньорка Деси Стоянова,

...
Информацията, че Сашо Кадиев напуска своята телевизионна партньорка Деси Стоянова,
Коментари Харесай

Кирил Недков сяда на стола на Сашо Кадиев

Информацията, че Сашо Кадиев напуща своята телевизионна партньорка Деси Стоянова, към този момент не е единствено слух. Доверени източници от вътрешните кръгове на малкия екран разкриват, че Кадиев е сменен от различен водещ и е единствено въпрос на време да забележим новия сътрудник на Деси на екрана. Това е Кирил Недков - добре изглеждащ и надарен артист, който скоро ще се появи в новата си роля пред феновете.

Все отново през последните месеци той мина сполучливо " тест-периода " на диванчето до Деси в специфичното едноседмично издание " Деси и кавалерите ", до момента в който Сашо отпразнува рождения си ден в Италия с обичаната си. Интелигентността и отличното му държание пред камерата, явно, впечатлиха уредниците, които не се забавиха да му предложат непрекъснатата позиция на водещ в Би Ти Ви.

Кирил към този момент се е утвърдил като експерт и артист в редица сполучливи български сериали като " Столичани допълнително ", " Откраднат живот " и " Мен не ме мислете ". А тази година той бе награден с " Аскеер " за поддържаща мъжка роля в спектакъла " АРТ " на Ясмина Реза, за своята роля на Иван. В идния ефирен сезон ще се види дали Недков ще се оправи сполучливо с ролята на сътрудник на изискваната Деси Стоянова, и то в едно от най-гледаните излъчвания на Би Ти Ви.

Инфо: lupa.bg

 

Тагове: Сашо Кадиев Деси Стоянова БТВ Преди обед Аскеер
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР