Информацията бе потвърдена от МВР. Акцията на антимафиотите в офиса

...
Информацията бе потвърдена от МВР. Акцията на антимафиотите в офиса
Коментари Харесай

Удар! Арестуваха Шеф Във Фирмата, Където Е Работил Кристиян!

Информацията бе доказана от Министерство на вътрешните работи.

Акцията на антимафиотите в офиса на компанията продължава над 6 часа. Тя е част от следствието по проникването в системате на Национална агенция за приходите. На място бе и началникът на отдел " Киберпрестъпления " в ГДБОП Явор Колев, който заяви пред публицистите, че се изземват компютри.

Вътрешният министър Младен Маринов разяснява, че от TAD Group отхвърлят да спомага в нужния размер на Министерство на вътрешните работи.

" По отношение на конфискуваните в границите на досъдебното произвеждане магнитни носители, компютри, конфигурации, те към този момент са под контрола на проверяващите - там няма какво да бъде унищожено, само че в случай че има други доказателства, допустимо е през това време да бъдат унищожени ", сподели вътрешният министър.

Маринов посочи, че информацията, която е изтекла в общественото пространство, не е под юрисдикцията на законите на България.

" Това е въпрос на решение на уеб страницата, на който са качени, само че там важат интернационалните закони. Ние, естествено, сме поискали това нещо, различен е въпросът до какъв брой ще се съобразят ", съобщи той във връзка на опцията информацията да бъде спряна.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР