Информация за пловдивчанка станала жертва на брутална агресия и то

...
Информация за пловдивчанка станала жертва на брутална агресия и то
Коментари Харесай

Брутална агресия в Пловдив! Бесен шофьор нападна майка с две деца пред очите на стотици

Информация за пловдивчанка станала жертва на брутална експанзия и то пред погледите на двете и деца измежду бял ден на пъпа на Пловдив, безусловно подпали мрежата.

Жената с букви E.T., която ще запазим в анонимност (поради стресът, който е преживяла) се обръща с молба за подпомагане. Молим, който е бил на място през вчерашния ден 21.10.2018 към 13:20 часа на кръстовището към бившето заведение " Марс " на улица " Димитър Талев " да се отзове!, съобщи Блиц.

" Обръщам се с молба към Вас и екипът Ви за подпомагане. Днес аз и децата ми станахме жертва на посягане и експанзия.  Търся доброжелателни съзнателни жители, станали очевидци на случилото се, да се отзоват и да свидетелстват. 

Днес към 13:20часа с двете си деца- момиче на 4 годинки и момче - 12годишен, тръгнахме със фамилния автомобил от паркинга сред пощата от една страна и от друга- дюнер " Капри " и ресторант-градина " Марс " в гр.Пловдия. Подавайки десен мигач, забелязах че водач на сив автомобил идвайки от лявата страна на Ул. " Д.Талев " желае да направи ляв завой към същия паркинг. Той свиреше с клаксона и псуваше. След като видях, че няма да спре с цел да се разминем, взех решение да направя място и отстъпих обратно с маневра. Съответният господин очевидно търсейки спор, с цел да се покаже като мъж пред двете дами, които возеше, стартира да ме псува, да ме заплашва " в този момент ще видиш какво ще стане с теб " и спря компактно до моята кола, макар че имаше задоволително място да мине и паркира на свободните места. Пуснах стъклото на прозореца и го попитах дали е имало проблем, виждайки кола с табела " неработоспособен " да се разминем умерено. Агресията на мъжа беше огромна. Той протегна ръка през прозореца и ме хвана за косата, стартира да ме скубе. След като пусна косата ми по най-бързият метод подвигнах стъклото и заключих вратите на колата. Бях изплашена и с двете деца в колата. А той не спря..... накара дамата до него да слезе и той слезна от другата врата. Дойде и стартира да блъска с юмруци по стъклото на прозореца. Псуваше ме, наричаше ме " курва " и викаше, че ще ме убие. Толкова бях изплашена.... в първият миг се обадих на брачна половинка си, който се намираше на 10 км от Пловдив, по-късно на 112. В страха си не можех да кажа на диспечерката от 112 тъкмо къде се намирам, името на улицата. Молих се само стъклото да издържи или в случай че се счупи да не нареже дребната ми дъщеричка, която стоеше зад мен. Жената от 112 чуваше виковете, заканите и блъскането по стъклото. След като въпросния мъж видя, че не може да счупи стъклото с ръка, стартира да блъска с острието на ключовете си по стъклото. Виждах хора, които чакаха за дюнери по какъв начин надничат, както и минувачи, само че никой не пристигна и не спря. Заплахите за " ще те убия ", както и агресивното държание накараха дребната ми щерка да плаче. Аз се молих полицията да пристигна по-бързо. Не можех да обясня и къде се намирам с децата, бях в потрес. Виждах усмивките на дамите, които придружаваха съответния господин и му се възхищаваха. Една от тях дори доби кураж и взе да крещи по мой адрес, само че почтено казано нищо не чувах. Първично бях ангажирана с това по какъв начин да защитя себе си и децата. Някой дори снимаше с телефон, само че не обърнах внимание дали това е момиче-свидетел или една от дамите, съпътстващи господина. 

Вероятно те схванаха, че приказвам с 112, качиха се в колата, на 5 метра по-надолу направиха противоположен завой и взеха решение да изоставен мястото на случилото се. И тъкмо в този миг пристигна полиция.
Моля всички, които са станали очевидци на случилото се, в това число и на акта на физическа разпра, да дадат показания.

Не мога да опиша шока, който аз и децата преживяхме.
Благодаря "

Съобщението е оповестено без редакторска интервенция

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР