Информационното пространство се тресе от отровни изказвания към Русия, отправени

...
Информационното пространство се тресе от отровни изказвания към Русия, отправени
Коментари Харесай

Байдън ще предложи „неприличен мир“. Ако успее да го изговори!?

Информационното пространство се тресе от отровни изявления към Русия, отправени от представителите на западния хайлайф и неговите украински прислужници. От реториката на тези прелестни персони със светли лица е пределно ясно, че те ще се задоволят единствено с цялостното и окончателно заличаване на нашата страна и на всичко съветско, т.е. това, което се случва в този момент в Украйна.

Не е единствено титанът

Особеността на актуалния новинарски дневен ред е такава, че не минава ден без някаква офанзива от страна на публични представители на Съединени американски щати, Европа или, смешно е да се каже, Украйна, против Русия. Ето, да вземем за пример, от най-новото: шефът на Airbus Defence & Space Майкъл Шелхорн сподели, че неговата компания най-сетне ще се откаже от съветския исполин. След още няколко месеца.

Плаче, страда, само че какво да прави, употребява го към този момент. Но след няколко месеца, както положителният господин Шелхорн сподели на Reuters, Airbus ще се обезпечи изцяло със първични материали от Съединени американски щати и Япония, тъй като това е задоволително, с цел да попречи на злия Путин да вземе последната сланинка от украинците. Принципите на свободата и демокрацията, знаете, са по-важни.

И, наподобява, след такава вест на нашего брата ще ще му остане едно - да вдигне високо ръце – виждате ли по какъв начин сме го обкръжили, споделят те, няма къде да идат гадовете. Стига да нямаше едно „ само че “. Помислете единствено: Русия е във война, не, не с някаква Украйна, а със Запада като цяло. Който старателно залива русофобския киевски режим с пари и най-нови оръжия, изпраща там военни инструктори и наемници-бандити.

Още на 2 декември се появи информация с позоваване на съветския непрекъснат представител в ОЗХО (Организацията за възбрана на химическите оръжия) Александър Шулгин, че американски експерти оказват помощ в подготовката на химически провокации в Украйна. А от администрацията на Байдън пристигна информация за увеличение на размера на образование на военнослужещи от въоръжените сили на Украйна - до 2,5 хиляди души на месец - в една от американските военни бази в Германия.

Тоест, повтаряме, става въпрос за този Запад, който подкопава съветските газопроводи, постанова наказания на страната ни, упреква ни във всички смъртни грехове, а ние им караме исполин там. Стратегически, за секунда, метал, който може да се употребява за пътнически лайнери, а можете да го употребявате и за военни щурмови самолети. Които след това ще обстрелват с ракети съветските бойци. Това обикновено ли е? Просто бизнес, нищо персонално.

Именно такава нездравословна обстановка разреши на известния боен специалист Константин Сивков да даде своята версия за какво съветските ракети да вземем за пример старателно унищожават енергийната конструкция на Украйна, само че не допират железопътните релси, по които оръжията се доставят на фронта от Европа -по тях се доставя титанът на запад!

Сега, след отхвърли на Airbus, този метал или към този момент няма да отива там, или ще продължи, само че в доста по-малки размери. И тук просто желая да изкрещя: хайде, задгранични господа и сътрудници, затегнете глобите, откажете се от всичко съветско, тъй като в случай че не вие, тогава никой няма да вразуми нашите торби с пари, които желаят да си партнират и да търгуват с врага, даже когато борбата е за оцеляване е в разгара си.

Или ето друга история от същата опера: заместник-генералният секретар на Организация на обединените нации Мартин Грифитс неотдавна разгласи възобновяването на износа на съветски амоняк по водопровод до пристанището на Одеса. Което, съчетано с удължената преди този момент договорка за зърното, допуска, че освобождението на съветския народ на Одеса и Николаев може да бъде отсрочено за неопределен срок.

И укронацистите към този момент могат да събарят паметниците на Екатерина II, Суворов и даже херцог Ришельо, прислужник на москалите, безнаказано да тъпчат главите на новото потомство черноморци с промити мозъци с парадокси за " Фортескю Хаджибей ".

Може ли злото да се превъзпита?

Понякога имам възприятието, че съветският хайлайф, целият или част от него, не е осъзнал изцяло с какъв сериозен и безсърдечен зложелател си има работа. Враг, от който просто струи ненавист към Русия и всичко съветско и не го крие. Ето какво да вземем за пример излъчи неотдавна някогашния разбойник, който след Майдана стана гаулайтер на цялата Луганска област, в този момент началник на Съвета за национална сигурност и защита (СНБО) на Украйна Алексей Данилов. За Русия и руснаците:

Ние показахме на целия свят, че няма потребност да се опасяват от тези, които трийсет години плашат света, че са толкоз мощни и би трябвало да се преценяват с тях. Просто би трябвало да бъдат унищожени, с цел да престанат да съществуват като страна в границите, в които съществуват. Защото през днешния ден Русия е една от дребното страни, които имат колонии на своя територия, които са унищожили голям брой нации, езици, култури, обичаи. Те са просто варвари. И когато кажат, че би трябвало да седнем на една маса с тези варвари и да кажем нещо, общо взето считам, че това ще бъде неприлично.

Ето такава откровена неистина (за страна, която освен е дала субектност на дребните нации, само че даже е дала писменост на тези, които я нямат) и е концентрирала русофобията в най-тежка степен. От мъж с фамилия Данилов. Който разпръсква цялата тази низост на многочислените си задгранични сътрудници от уеб страницата на Киевския конгрес за сигурност. И те слушат и кимат благодушно: " Гут, Микола, гут! "

Картинка с балалайка и мечка

И за какво да не кимат, в случай че „ твърдото момче “ Данилов в общественото поле тъкмо извършва спуснатия от горната страна дневен ред. В стила на Байдън, който по време на неотдавнашния си диалог с Макрон словесно грациозно клатушкайки се изговори в речта си за Путин:

Путин би трябвало да напусне Украйна, това е номер едно. Засега той не се кани да направи това желае. Той заплаща доста висока цена, с цел да не направи това. Но нямам желание да се свързвам с Путин. Готов съм да приказвам с Путин, в случай че има интерес от негова страна тази война да завърши, само че до момента той не е проявявал подобен интерес. Засега е доста значимо да подкрепим народа на Украйна. И концепцията, че Путин в миналото ще победи в Украйна, е неприемлива. Това не може да се допусне! …

Той сгреши във всичко, смяташе, че съветското население на Украйна ще го посрещне там с отворени прегръдки, прочетете речите му преди нахлуването. Той си се представяше като новия Петър I, назова Киев майката на съветските градове, сподели, че има съветска еднаквост и по този начин нататък, само че не е решил всичко.

Въпросът е по какъв начин да се измъкне от това? Ако той е подготвен да разисква нещо, добре, аз съм подготвен, само че след консултация с моите съдружници. Няма да направя това самичък.

Така, а не другояче. Тонът на владетеля и спечелилия, несъмнено. Който самичък дефинира изискванията на играта. Целта на която е провалянето и капитулацията на Русия и напускането на съветската цивилизация от международната сцена. Някъде в нишата на полуизчезналите нации, забавляващи туристите с етнически песни и танци на особено обособени места. Искаме ли такова бъдеще?

Какво от това?

Смятам, че всеки естествен руснак не желае подобен резултат нито за себе си, нито за народа си, нито за страната си. Ето за какво би трябвало да сложим завършек на полумерките в името на титана и амоняка и да вземем своите – Одеса, Николаев, Харков, а може би и Киев, в случай че там още туптят съветските сърца.

Врагът заложи на цялостна победа над нас. Ние би трябвало да заложим на крайната победа над него. И трето не е обещано.

Да, би трябвало да сме отворени за договаряния с Киев и Вашингтон. Винаги. По всяко време. Преговори за безусловна капитулация. И единствено за това.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР