Информационно обслужване” АД ще разработи сайта на Българското председателство на

...
Информационно обслужване” АД ще разработи сайта на Българското председателство на
Коментари Харесай

Информационно обслужване ще прави сайта на европредседателството

" Информационно обслужване” АД ще създаде уеб страницата на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. Държавната компанията беше единственият претендент за реализатор, откакто срокът на възобновената социална поръчка с предмет " Изработване, дизайн и техническа поддръжка на интернет уебсайт и мобилно приложение за потребностите на Министерството за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018; даване на хостинг и стрийминг” беше продължен с три дни.

Предложението на участника подхожда на условията, посочени в техническата спецификация, а общата препоръчана цена за изцяло осъществяване – 69 900 лева без Данък добавена стойност, не надвишава избрания финансов запас от 70 000 лв. без Данък добавена стойност. " Информационно обслужване “ АД е показал като период за осъществяване на плана 20 календарни дни от сключване на контракта. Фирмата е предоставила и методология за осъществяване на поръчката, която дава отговор на условията на възложителя.

Процедурата за създаване на страницата на първото българско европредседателство беше възобновена при започване на септември с изменени условия. Причината беше, че нито един от тримата претенденти, явили се тогава, не съумя да покрие условията на първата социална поръчка за уеб страницата.

" Информационно обслужване” АД ще построи уеб страницата на Българското председателство по пример и насоки на Генералния секретариат на Съвета на Европейски Съюз. Порталът ще е на четири езика, ще е съгласуван с потребностите на хората с увреждания, ще дава информация, фотоси и видеа от събитията по време на председателството.

Сайтът ще дава опция да се гледат директно или на запис откритите диспути посредством лайвстрийминг.

Порталът ще реализира връзката с акредитационната система, през която ще се записват публицистите, искащи да посетят събитията от календара на председателството.

Достъпът до него ще бъде свободен, както и до всички оповестени публикации, документи, прессъобщения, фотоси и видеа.

Към страницата ще бъде създадено мобилно приложение, което да добавя ролята ѝ на главен източник на информация за председателството.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР