“Информационно обслужване” АД приключи първото полугодие на 2018 г. с

...
“Информационно обслужване” АД приключи първото полугодие на 2018 г. с
Коментари Харесай

„Информационно обслужване“ отчита двойна печалба от предвидената

“Информационно обслужване” АД завърши първото полугодие на 2018 година с доходи от 9,8 млн. лева и доходност 7%. Увеличението по отношение на заложените в бизнес проекта за 2018 година цели, е над 2 пъти за облагата и 2% за приходите. Дружеството регистрира 6% е по-висока успеваемост на труда (месечна заработка на едно заето лице) спрямо плануваната за интервала.

Персоналът на “Информационно обслужване” е намалял с 3% в следствие от усъвършенстване на процесите по административно обслужване и прекратяване на нерентабилни и неприсъщи за главната активност услуги. Средствата се пренасочват за хонорари на чиновници с основни пълномощия и привличане на нови висококвалифицирани специалисти към екипа на компанията.

От Министерство на превоза, осведомителните технологии и известията оповестиха, че главен принос към регистрираните резултати имат подписаните нови контракти в региона на осведомителните и информационни технологии за централната и локална администрация, както и за държавни предприятия. Дейностите са свързани с наблюдаване и ръководство на информационно-комуникационната инфраструктура на Министерство на външните работи; създаване и внедряване на профилирани софтуерни артикули за Агенция Митници; администриране и одит на осведомителна и информационна инфраструктура, консултантски услуги, основаване на програмни артикули и други.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР