Информационните агенции Асошиейтед прес и Ройтерс спечелиха награди Пулицър за

...
Информационните агенции Асошиейтед прес и Ройтерс спечелиха награди Пулицър за
Коментари Харесай

Информационни агенции спечелиха „Пулицър“

Информационните организации Асошиейтед прес и Ройтерс завоюваха награди Пулицър за интернационалните репортажи, вестниците "Ню Йорк таймс " и "Уолстрийт джърнъл " бяха отличени за репортажи за американския президент Доналд Тръмп.

Журналисти на Асошиейтед прес бяха наградени за документирането на жестокости в гражданската война в Йемен. Ройтерс получи Пулицър за проверяващ репортаж по отношение на насилието против мюсюлмани рохинги в Мианма, коствал свободата на двама кореспонденти на организацията, и за фотоси на мигранти на границата на Съединени американски щати.

"Уолстрийт джърнъл " беше отличен за народен репортаж за свое следствие, разкрило заплащания на пари, направени от Тръмп по време на предизборната му акция, за да бъдат уверени дами, твърдящи, че са имали интимни връзки с него, да си мълчат.

"Ню Йорк таймс " беше награден за обяснителни репортажи за следствие за данъчните схеми на семейство Тръмп, помогнали на бащата на президента да трансферира на децата си милиони долари, намалявайки до най-малко налозите за завещание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР