Информационни шатри на БСП вече са открити за граждани на

...
Информационни шатри на БСП вече са открити за граждани на
Коментари Харесай

Информационни шатри ежедневно ще информират за кандидатите на БСП в Бургас

Информационни шатри на Българска социалистическа партия към този момент са открити за жители на две места в Бургас - на бул. " Богориди " в центъра и в к-с " Меден рудник ", до магазин " Билла ". В пунктовете всекидневно може да бъде получена информация за претендентите за общински съветници и претендентите за кметове от Община Бургас, зад които коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ застава на идните на 29 октомври локални избори. 
Шатрата в „ Меден Рудник ” посетиха лидерът на листата и претендент за кмет на община Бургас Станимир Баев, дружно с общинският ръководител Живко Господинов, втори в листата, Георги Георгиев - четвърти, Тинка Желязкова - на осмо място, инж. Паруш Парушев, който е на четиринадесето място, Анелия Вичева - на шестнадесето и Николай Вълчев - на двадесет и седмо. 
Те се срещнаха с жители и показаха своите визии за това по какъв начин могат да бъдат позволени проблемите, съществуващи в общината. Кандидатите за съветници срещнаха гласоподавателите с главните акценти от предизборната платформа на социалистите.
Кампанията на „ Българска социалистическа партия за България “ ще продължи със срещи с поданици на другите комплекси и квартали, като ще се обърне особено внимание на диалозите с хората, които да слагат за обсъждане значимите за тях тематики.
Кандидатите за общински съветници приканиха жителите да поддържат „ Българска социалистическа партия за България “ с бюлетина номер 1.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР