Информационната кампания "Бъди войник" на Министерството на отбраната за популяризиране

...
Информационната кампания "Бъди войник" на Министерството на отбраната за популяризиране
Коментари Харесай

Информационната кампания Бъди войник гостува в Асеновград

Информационната акция "Бъди боец " на Министерството на защитата за разпространение на военната специалност гостува в Асеновград на следващия ден, оповестиха от пресцентъра на Министерство на защитата.

Военното министерство ще дава информация за специалността по време на осведомителна борса на площад "Николай Хайтов "от 16.00 ч. Посетителите на борсата ще могат да се срещнат с настоящите състезания за вакантни длъжности във Въоръжените сили.

Паралелно с борсата ще се организира неподвижен показ на техника и въоръжение на Сухопътните войски и Силите за специфични интервенции, осведомят от Министерство на защитата.

В известието до медиите се показва, че по време на откриването на осведомителната борса брифинг за представителите на медиите да даде бригаден военачалник Николай Караиванов, шеф на щаба на Сухопътните войски.

Представителният духов оркестър на Военновъздушните сили и Представителният отбор на Въоръжените сили ще изнесат концерт за жителите в 18.00 часа на откритата сцена в града.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР