Информационна кампанияИмаме на разположение около 20 дни, в които ако

...
Информационна кампанияИмаме на разположение около 20 дни, в които ако
Коментари Харесай

Проф. Иво Петров: Имаме 20 дни, за да се  предпазим от четвъртата вълна

Информационна акция

Имаме разполагаем към 20 дни, в които в случай че сме доста дейни като общество и социална настройка, имаме действителен късмет да се предпазим като популация от трагичното развиване на една четвърта вълна. Това счита проф. Иво Петров, медицински шеф на Аджибадем Сити Клиник Сърдечно-съдов център.

“Отговорност от социална и национална позиция, да не приказваме и от гледна точна на опазването на здравето, и в действителност безусловно значимо е хората да бъдат имунизирани. Колкото повече са имунизирани, толкоз е по-малка вероятността вирусът да се популяризира по този начин ексклузивно”, съобщи той.

Затова всички болнични заведения на Аджибадем Сити Клиник се включват в осведомителна акция за поощряване на имунизациите измежду пациентите, поради наближаването на четвърта вълна на COVID-19.

“Не можем да останем настрана от подобен проблем и е редно да реагираме. Необходима е дейна интервенция от страна на всички държавни структури, публични организации, бърза реакция от всички медии и естествено от медиците. Трябва в този момент и незабавно да бъдем дейни, с цел да можем да ограничим следствията от пандемията. Човечеството е оживяло с помощта на имунизациите, нямаме време да чакаме”, съобщи Андрей Марков, шеф на Аджибадем Сити Клиник Сърдечно-съдов център.

От началото на август Българската болнична асоциация работи за ускорение процеса на имунизация у нас.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР