Информационна агенция BulNews.bg научи ексклузивно кои са заловените за кражбата

...
Информационна агенция BulNews.bg научи ексклузивно кои са заловените за кражбата
Коментари Харесай

Само в BulNews! Вижте кои са задържаните за кражбата на двата джипа на Пламен от „Серпио“ /снимки/

Информационна организация BulNews.bg научи извънредно кои са хванатите за кражбата на двата скъпи джипа на врачанския предприемач Пламен Сарпионов.
Припомняме, че колите „ БМВ Х6 “ и „ Ауди Q7 “ бяха отмъкнати в събота против неделя. В събота вечерта бандата блъснала къщата на 42-годишния предприемач във врачанския квартал Медковец, защото очаквала да откри огромна сума пари. В неделя сутринта шефът на известната врачанска компания за дограма „ Серпио “ видял, че фамилните коли са откраднати, и подал сигнал на тел.112. Незабавно бил мобилизиран персоналния състав на полицията във Враца. Започнала огромна акция, при която още в неделя двата джипа са били открити в Плевенско. Първоначалната информация беше, че за огромния удар са арестувани трима врачани, само че през днешния ден полицията заяви, че са били арестувани единствено двама. Това са врачаните Йордан Ц. на 36 години и 32-годишният Андрей К.
Двамата са били разпитани в районното полицейско ръководство във Враца, като на единият е повдигнато обвиняване, оповестиха от полицията.
Продължава работата по документиране на незаконната активност на двете лица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР