Информационен офис на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков ще работи

...
Информационен офис на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков ще работи
Коментари Харесай

Андрей Новаков ще има информационен офис във Видин

Информационен офис на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков ще работи във Видин. Това разгласи самият Новаков, който се срещна във Видин с кмета на общината Огнян Ценков и регионалния шеф Албена Георгиева.

„ Очаквам свежи хрумвания, планове и оферти от младежите, от всички видинчани. Основната концепция на европейския информативен офис е жителите да имат опция да получават информация и поддръжка, с цел да се възползват интензивно от опциите, които Европейският съюз предоставя”, сподели Андрей Новаков в диалога си с кмета на Видин Огнян Ценков.

Огнян Ценков срещна Андрей Новаков с осъществяването на огромните планове с европейско и национално финансиране, които ще подобрят достъпността и градската среда, ще върнат блясъка на знакови за Видин здания и ще дадат опция на видинските деца да учат в съвременни европейски учебни заведения. По-късно евродепутатът посети замъка „ Баба Вида” и се срещна в елементи с плана за възобновяване на видинската Синагога. „ При предходното си посещаване във Видин, Андрей Новаков пое ангажимент да работи за района и да бъде гласът на Видин в Европа. Убеден съм, че той ще откликне на всички положителни оферти и ще спомага за развиването на нашата област”, сподели Огнян Ценков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР