Информациите около бъдещето на Френки де Йонг, които преминаваха през

...
Информациите около бъдещето на Френки де Йонг, които преминаваха през
Коментари Харесай

Агентите на Де Йонг пристигнаха в Барселона, Юнайтед отново е на полпозишън

Информациите към бъдещето на Френки де Йонг, които прекосяваха през какви ли не обрати през цялото лято, не стопират да изненадват с противоречивостта си през днешния ден. След като по-рано медиите в Испания тръбяха, че Челси е покрай това да се споразумее с Барселона за по-висока трансферна сума от Манчестър Юнайтед, последните вести фаворизират още веднъж другия претендент.

Потвърдено е, че през днешния ден сътрудниците на Френки де Йонг са пристигнали в Барселона за договаряния с управлението на каталунците. Интересното обаче е, че в това време уважаваният нидерландски публицист Марсел ван дер Краан твърди, че Манчестър Юнайтед към този момент се е схванал с въпросните сътрудници на играча, без значение какво той приказва в общественото пространство. Али Дурсун и Хасан Четинкая, както се споделят представителните на Де Йонг, договарят с Барселона за 20-те милиона евро, които клубът дължи на нидерландеца под формата на заплати, чието изпащане е отсрочено.

Кой от двата клуба обаче е в действителност по-близо до Де Йонг и дали ще има развръзка към бъдещето му в идващите часове, остава изцяло неразбираемо.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР