Информатори на полицията са забелязани в агресивната агитка, която бе

...
Информатори на полицията са забелязани в агресивната агитка, която бе
Коментари Харесай

Информатори на полицията са сред агресорите на протеста на БОЕЦ

Информатори на полицията са видяни в нападателната агитка, която бе изпратена да компрометира митинга на Групово дело БОЕЦ пред правосъдната палата против избирането на Иван Гешев за основен прокурор. Те бяха разпознати от почитатели на футбола, които не принадлежат към нападателните ентусиасти.
Според източниците на Фрог, мъжете в черно са главно от най-агресивната футболна агитка на Левски - " София Запад ".

От ямболско пък бяха докарани голям брой роми. Интересно е, че част от яките мъже участваха и на митинга в понеделник, провежда от „ Правосъдие за всеки “.

Най-любопитна беше обстановката към поносимостта на двете агитки – тази на футболните почитатели и другата на ромите. Първите очевидно не можеха да понасят вторите, само че явно им бе подредено да са в един блок, с цел да наподобяват като по-голяма мощ против естествените, протестиращи хора. Търпимостта на ентусиастите обаче не търпя дълго и те се отделиха от ромската маса.

В 17:30 часа, като по команда, всички, които пробваха да нагнетят напрежение на митинга се изтеглиха. Не е ясно дали дефинитивно или с цел да се поддържат и отново да се върнат.

Пред правосъдната палата множеството от хора нараства. Голяма част от тях са разбрали за ексцесиите по-рано през днешния ден и възмутени са пристигнали да се включат в отпора против изпратените батки и техните ромски „ сподвижници “.

От БОЕЦ са безапелационни, че нищо няма да ги спре да продължат с настояванията си, които са за отдръпване на кандидатурата на Иван Гешев за поста на основен прокурор и за оставка на държавното управление.

Полицията в цялата обстановка се държа прекомерно необичайно, защото не пожела да се намеси в нито един миг от словесните конфликти, които бяха на крачка от физическа разпра. За съпоставяне при митинга на майките на деца с увреждания беше изпратен цялостен кордон тежко въоръжени мъже, които да отделят дамите и децата им от ръководещите в Народното събрание.

Екипът ни разбра, че всички мутроподобни мъже се подчиняват на напътствията на наедрял мъж, също в черно, който всички назовават Иван.

Вижте какво се случи по-рано през днешния ден на митинга, фотоси и видео ТУК и ТУК.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР