Информатор на ФБР е обвинен, че е излъгал своя ръководител

...
Информатор на ФБР е обвинен, че е излъгал своя ръководител
Коментари Харесай

Информатор на ФБР е обвинен в лъжливо обвинение на Байдън в корупционни бизнес сделки

Информатор на ФБР е упрекнат, че е излъгал своя началник по отношение на връзките сред президента на Съединени американски щати Джо Байдън, неговия наследник Хънтър и украинска енергийна компания.

< img src= " https://d21y75miwcfqoq.cloudfront.net/70c8fc80 " alt= " " style= " position:absolute;width:1px;height:1px " referrerpolicy= " no-referrer-when-downgrade " >

Александър Смирнов е споделил лъжливо на сътрудници на ФБР през юни 2020 година, че ръководители, свързани с украинската енергийна компания Burisma, са платили на Хънтър и Джо Байдън по 5 милиона $ през 2015 или 2016 година, споделиха прокурорите в четвъртък.

Смирнов сподели на ФБР, че изпълнителен шеф на Burisma е твърдял, че е наел Хънтър Байдън, с цел да ни „ отбрани посредством татко си от всевъзможни проблеми “, споделиха прокурорите. форма, документираща обвиняванията, до момента в който те организират следствия на Байдън и фамилията му, в това число следствие за импийчмънт, което към момента продължава. По това време те признаха, че не е ясно дали обвиняванията са правилни.

Прокурорите споделят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР