Инфлуенсърката Виктория Капитонова, която обиколи почти всички риалити формати през

...
Инфлуенсърката Виктория Капитонова, която обиколи почти всички риалити формати през
Коментари Харесай

Капитонова побесня: Имам си мъж, имам и пари

Инфлуенсърката Виктория Капитонова, която обиколи съвсем всички риалити формати през последните две години, по никакъв начин не " цепи басма " на почитателите си. Всъщност, тя е доста откровена, изключително когато става дума за мъже и пари. 

Капитонова, която е победителката от първи сезон на " Ергенът ", постоянно е била изключително заинтригувана от концепцията да бъде богата и да има висок стандарт на живот, сега води курсове за това по какъв начин да се реализират триумфи в обществените мрежи и за бързо замогване. И услугите ѝ оказа се, не са по никакъв начин евтини. А пък главните фенове на Виктория в социалките са подрастващите, които към момента разчитат на родителите си финансово и не биха могли да си разрешат сходен курс при нея.
                             

Тя от своя страна отговори, че работи с екип от експерти, на които би трябвало да се заплаща. Освен това, Капитонова отсече, че не оскъпява услугите си, с цел да изкарва повече пари и добави, че към момента пуска платено наличие в Инстаграм, а също така си има и мъж.

 

Само преди дни тя съобщи в изявление, че въпреки да мечтае за семейство и деца, идващите три години ще се посвети на кариерата.
                             

Тогава тя съобщи, че гадателка й била предрекла, че в идните три години няма да има място за мъже в живота си. „ Така ми сподели, а съм говорила и с астролог. Е, какво да се прави, ще би трябвало сама да се оправям и да си развъртвам кариерата евентуално. Аз бленувам да вземам участие някой ден във филм. Да, не съм актриса, само че за какво пък да не играя самата себе си в лентата “, разфантазира се Капитонова.

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР