Инфлацията доведе до покачване на цените на месечните си абонаменти

...
Инфлацията доведе до покачване на цените на месечните си абонаменти
Коментари Харесай

„Теленор“ и A1 вдигат месечните абонаменти планове заради инфлацията

Инфлацията докара до повишаване на цените на месечните си абонаменти на и Засега другият огромен оператор VIVACOM не е обявил информация на страницата си, само че в общите условия на компанията е включена уговорка.

Причина за повишаването е общият междинен показател на потребителските цени в България, който се усилва за втора поредна година.

„ Теленор “ към този момент стартира и да изпраща SMS към потребителите с тази информация. При тях прогнозното повишаване е към 5%, а съгласно A1 месечните абонаментни такси евентуално ще се усилят с 4,1%. Индексацията при потребителите на „ Теленор “ ще бъде отразено във фактурите, издавани след 5 февруари 2022 година От компанията показват, че нови ще са цените, както за частни по този начин и за бизнес клиенти.

От А1 оповестиха, че това не е окончателния % на промяна, само че ще осведомят клиентите си. Промяната обаче ще влезе в действие през първото тримесечие на идната година и ще обхване частни и бизнес клиенти, ползващи мобилни и/или закрепени услуги.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР