INFINITI Motor Company обяви, че от 2021 година, всички нови модели

...
INFINITI Motor Company обяви, че от 2021 година,
всички нови модели
Коментари Харесай

Електрификация и за INFINITI

INFINITI Motor Company разгласи, че от 2021 година, всички нови модели на марката ще се предлагат и в електрифициран вид, а през същата година, в продажба ще бъде пуснатата и първата напълно електрическа кола на марката.

От INFINITI споделят, че потребителите могат да чакат новите модели на марката да предложат дизайн сходен на концептуалната разработка Q Inspiration, демонстрирана за първи път на международното ревю в Детройт, с ново равнище на пътното държание в резултат на електрификацията.

INFINITI ще предложи микс от изцяло електрически коли и такива, оборудвани с задвижващата система e-POWER, при която са комбинирани компактен двигател с вътрешно горене и батерия с висока мощ. По този метод се елиминира нуждата от външно дозареждане на батерията на автомобила и се резервира удобството от презареждането на бензиностанция в композиция с представянето на време на ръководство на изцяло електрически модел.

В резултат на новата си тактика, от INFINITI чакат повече от половината от глобалните продажби на марката до 2025 година да бъде образувана от електрифицирани коли.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР