Инфекциозно болни циганчета играят край болница, алармира зрител на Нова

...
Инфекциозно болни циганчета играят край болница, алармира зрител на Нова
Коментари Харесай

Тревожен сигнал: Инфекциозно болни циганчета играят свободно в парка

Инфекциозно заболели циганчета играят край болница, сигнализира фен на Нова телевизия. Притеснена майка споделя, че в парка, намиращ се наоколо до Специализирана болница за паразитни заболявания " Проф. Иван Киров ", се сблъскала с роми, които са извели безпроблемно инфекциозно болните си деца при здравите. Ето и цялата история на обезпокоената майка:

„ Вчера, отивайки със сина ми на площадката в парка, намиращ се наоколо до Специализирана болница за паразитни заболявания "Проф. Иван Киров ", се сблъсках със семейство роми (и не само), които безпроблемно бяха извели инфекциозно болните си деца при здравите. Нищо неподозиращ татко беше оставил сина си да играе с едно от трите им деца. След като направих забележка, в диалога се включи и господин с малко дете, който ми изясни, че в болничното заведение е 40 градуса и децата не устоят в стаите и по тази причина са ги извели на площадката отвън територията на болничното заведение “, споделя Виктория Кръстева.
Тя се обадила на тел. 112 и сигналът й бил признат.

„ Споделих със съседи от кв. "Стрелбище " за случката и те споделиха, че това е постоянна процедура в този парк. Казаха ми, че даже са виждали деца, които са си играели на площадката с сложени абокати. Когато са отправяли забележки, някои от тях са били упреквани в расова дискриминация “, прибавя Виктория.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР