Инфекционистите и сега се изказват, че това не е такова

...
Инфекционистите и сега се изказват, че това не е такова
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски обясни какво да правим, ако имаме симптоми на коронавирус

" Инфекционистите и в този момент се изричат, че това не е такова огромно знамение. Казват, че ще има стаден имунитет и така нататък Все отново светът недоумява от невижданите ограничения, до момента в който не се случи това, което се случва в Италия и в Испания ". Това съобщи шефът на ВМА проф. доктор. Венцислав Мутафчийски на конференция с премиера Бойко Борисов и вицепремиера Томислав Дончев пред " Господари на ефира ".

" За разлика от азиатските страни Европа е със застаряващо население и ударът е мощен. Има моментно заразяване на доста хора. Това направи COVID-19 гибелен даже за страни, готови за това. Грип Б е лишил извънредно доста човешки животи, а испанският грип - няколко десетки милиона човешки животи. Коронавирусът, макар че е с доста по-малка смъртност от испанския вирус, още не е посочил същинското си лице ", добави шефът на ВМА.

Ген. Мутафчийски получи зрителски въпрос за какво е неразрешено да се разхождаме в парка, а градският превоз е цялостен и хората не съблюдават отдалеченост в рейсовете и в магазините.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР