Инфекционистът доц. Атанас Мангъров е новият нещатен сътрудник на партия

...
Инфекционистът доц. Атанас Мангъров е новият нещатен сътрудник на партия
Коментари Харесай

Атанас Мангъров стана сътрудник на ''Възраждане'' в парламента

Инфекционистът доцент Атанас Мангъров е новият нещатен помощник на партия " Възраждане " в 49-то Народно заседание. Това демонстрира информация в уеб страницата на Народното събрание.
 
 Доц. Атанас Мангъров е нещатен помощник на Възраждане Доц. Атанас Мангъров е нещатен помощник на Възраждане Източник: Скрийншот/сайт Народно събрание
Сближаването сред инфекциониста и " възрожденците " датира от разгара на пандемията против COVID-19. Лекарят, който по това време беше началник на Коронавирус бранша в Инфекциозна болница, беше представител на партията в работна група, която трябваше да организира постоянни срещи с представители на Министерството на здравеопазването.
 
Поводът бяха ограничаващите ограничения, носенето на защитни маски и имунизациите против ковид. След като първият опит приключи с неуспех, срещите бяха прекратени, само че доцент Мангъров постоянно можеше да бъде видян на митингите на " Възраждане " против Коронавирус ограниченията.
 
Сега той ще би трябвало да съвместява парламентарната активност с работата си като шеф на клиниката за лекуване на детски инфекциозни заболявания в СБАЛИПБ " Проф. Иван Киров.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР