Инфарктът е една от основните причини за преждевременна смърт в

...
Инфарктът е една от основните причини за преждевременна смърт в
Коментари Харесай

6 симптома на инфаркт, които засягат само жените

Инфарктът е една от главните аргументи за преждевременна гибел в актуалния свят. За страдание, това заболяване остава прикрито от множеството хора. Въпреки това, тъкмо преди да се случи най-лошото, тялото ни изпраща сигнали, които не би трябвало да пренебрегваме. Оказва се, че те се появяват по друг метод при мъжете и дамите. Това са 6 признака, които всяка жена би трябвало да знае, с цел да държи това заболяване допустимо най-далеч от себе си.

1. Болка в гърба, врата, челюстта и ръцете.

Тези знаци могат да бъдат много объркващи, защото сърдечния удар се свързва основно с болежка в гърдите или лявата ръка, а не във врата и челюстта. Болката може да бъде прогресивна, остра или неочаквана. Тя даже може да ви разсъни измежду нощ. Ето за какво е най-добре да се консултирате с доктор незабавно, откакто забележите някои необикновени признаци.

2. Остра стомашна болежка, гадене.

Някои сигнали за идващ инфаркт могат да бъда комплицирани с признаци на отравяне, грип или тежки киселини в стомаха. Понякога дамите изпитват напрежение в коремната област, което съгласно техните описания се съпоставя със " слон, седнал върху стомаха ".

3. Студена пот.

Студената пот е различен постоянно срещан признак измежду дамите. Изглежда, че тя може да бъде обвързвана по някакъв метод със напрежението. Въпреки това, в случай че не сте имали сходни признаци преди, е най-добре да посетите експерт.

4. Недостиг на въздух и световъртеж.

Дихателните проблеми без забележима причина предвещават сърдечен удар, изключително в случай че вървят дружно с още един признак. Жените, които са оживели, настояват, че са се чувствали като че ли са на маратон, въпреки и да не се движат.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР