Инфаркт при жените – проявява се различно Ако се събудите

...
Инфаркт при жените – проявява се различно Ако се събудите
Коментари Харесай

Инфаркт при жените – пет отличителни симптома

Инфаркт при дамите – демонстрира се друго

Ако се разсъните от гадене, какво би ви пристигнало на разум преди всичко? Най-вероятно, че предният ден сте яли нещо развалено. 90% от дамите не подозират, че това може да е знак за иден сърдечен удар!

Вероятно, множеството от вас ще бъдат сюрпризирани, че гаденето и повръщането могат да бъдат симптом за прединфарктно положение. Ако не потърсите здравна помощ в точния момент, можете да загубите живота си.

Инфаркт при дамите – доста деликатна тематика! Може да не почувствате нещо в действителност ужасно, да отидете при доктор ви се коства неуместно. Въпреки това, може би вашето държание доста ще редуцира дните ви. Може да се окаже, че коронарните и централните ви артерии са запушени. Навременната интервенция ще избави живота ви.

При дамите, признаците не са ясно изразени. Ето за какво водещата причина за гибел е инфаркт. Може да се изненадате, само че повече от половината дами, умиращи от сърдечен удар, са нямали никакви признаци преди този момент. Разбира се, най-вероятно е имало признаци, само че никой просто не ги е свързал с рисковите последствия. Основният сигнален знак за инфаркт е болежка в ръката и гърдите. Въпреки това множеството дами не ги усещат ясно или въобще не ги усещат.

Пет съществени признака, които ще ви разрешат да забележите казуса в точния момент.

Неприятно чувство от брадичката до корема
Понякога може даже да не сте наясно какво се случва. Усещането „ нещо не е наред “ е мотив да обърнете внимание на здравето си.

Зъбобол
Ако ви изтезава зъбобол, който не може да бъде омекотен от обезболяващо, тичайте при лекаря! Дори при зъболекаря! Зъболекарят може да дефинира, че повода за болката не е зъб и да ви изпрати при кардиолог. Същото може да се каже и за безпричинната болежка в гърба.

Дискомфорт
Болката не е единственият обезпокоителен признак. Всеки дискомфорт в региона на гърдите който не отминава, е мотив незабавно да си извършите кардиограма.

Проблеми със стомаха
Лошото храносмилане и други стомашни проблеми могат да са предвестител на сърдечни проблеми. Повръщане и гадене, виене на свят – мотив да отидете на доктор.

Умора
Ако изпитвате непрекъсната отмалялост, съчетана със зной – неотложно посетете кардиолог.

Вижте още: Рак на гърдата – 6 елементарни правила, с цел да предотвратите появяването му

Ако подозирате инфаркт непосредствено поискайте кардиограма. Не се опасявайте, че ще ви обвинят в подозрителност. По-добре да се презастраховате.

Никой не е застрахован от инфаркт. Можете да сте здрави, да не пушите, да пиете единствено вода и отново да сте изложени на риск.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР