Инфаркт е убил 49-годишния порноактьор Алекс Ломски, съобщи БЛИЦ. Известният

...
Инфаркт е убил 49-годишния порноактьор Алекс Ломски, съобщи БЛИЦ. Известният
Коментари Харесай

Стана ясна причината за смъртта на известния порно актьор Алекс Ломски

Инфаркт е умъртвил 49-годишния порноактьор Алекс Ломски, заяви БЛИЦ. Известният плейбой и фотограф умря ненадейно на 1 май вечерта, а гибелта му хвърли в шок светския хайлайф.
Ломски, който е остарялата обич на Славея Сиракова, имаше доста другари измежду звездите в шоубизнеса, които са в печал поради нещастието.
Близките на Алекс недоумяват по какъв начин е допустимо да си отиде от сърдечен удар здрав като скала мъж, който не пиел, не пушел и нямал никакви други нездравословни привички. Плъзнаха и съмнения, че е бил инфектиран с ковид, които бяха изрично отхвърлени от роднините му.
Преди няколко години Ломски продал жилището си в столичния квартал „ Драгалевци” и с парите от договорката сбъднал огромната си фантазия – да има свое ранчо с няколко коня. Алекс се върнал в родния си град Лом и си купил имение, което трансформирал в райско кътче.
В него заживял с 49-годишната си другарка Диана, с която с изключение на топли усеща, го свръзвал и общ бизнес. Двамата внасяли у нас известна немска марка патентовани хранителни добавки, която продавали в целия свят. Двойката живеела извънредно здравословно в имението измежду природата и постоянно пътувала поради общия им бизнес.
Природосъобразният метод на живот преобразил Ломски, който фрапантно измършавял и се отдал на духовни практики и медитации.
Миналият петък вечерта Алекс и Диана гледали телевизия на дивана у дома, когато той получил остра болежка в гърдите. Последвал спазъм, а по-късно съвземане, след което Ломски още веднъж получил сърдечен припадък. Приятелката му незабавно звъннала на Спешна помощ. Линейката пристигнала и го откарала в болничното заведение. Въпреки бързата реакция на Диана и последвалите няколко реанимации, сърцето на Алекс не издържало. Той получил инфаркт и умрял. Сърцето му било напряко раздробено.
Пръв тъжната вест за гибелта му заяви в обществените мрежи журналистът Антон Стефанов, с който бяха близки другари.
„ Не мога да допускам! Каква отвратителна година! Още един мой другар напусна този свят! Очите ми са цялостни със сълзи! Сбогом, Алекс Ломски! Благодаря ти за всичко! Благодаря ти за другарството! Много ми липсваш, да знаеш! Обичам те, момче!”, написа Антон в мрежата.
Като негов дълогодишен другар, Стефанов участвал на погребението му на 3 май, в неделя.
​​​​​​​„ Още се запитвам какво е предизвикало този инфаркт? Алекс не се оплакваше от сърдечни болести, живееше здравословно – пиеше плодови сокове, яздеше конете, спортуваше... Нямаше финансови проблеми, беше доста спокоен човек. Сбъдна фантазията си да има ранчо с коне, яздеше ги, срещна дамата, с която искаше да остарее и беше неимоверно благополучен. Разбрах, че около пандемията от ковид е бил обезпокоен.
Постоянно е гледал телевизия, интересувал се е какво се случва по света. Погребението му в Лом беше уредено бързо, два дни откакто умря. Изпратиха го към 50-60 индивида, най-вече родственици и другари. Направи ми усещане, че ковчегът му бе обсипан с доста цветя. Много хора го обичаха... Бяха взети всички ограничения за сигурност, само че поклонението му беше малко по-сложно поради изключителната обстановка. Имаше най-вече хора от Лом. Всички бяхме с защитни маски и влизахме един по един в ритуалната зала, с цел да си вземем последно довиждане с него”, описа пред „ Уикенд” Антон Стефанов, който още е в потрес от гибелта му.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР