Индустрията се трансформира и заради ускореното развитие на технологиите, заяви

...
Коментари Харесай

България е своеобразен хъб за онлайн хазарта


„ Индустрията се трансформира и поради ускореното развиване на технологиите ”, съобщи Ангел Ирибозов, ръководител на УС на Асоциацията на игралната промишленост в България
(снимка: Международното ревю BEGE 2022)

На 240 млн. лв. възлизат приходите, генерирани от игралния бранш в държавния бюджет до 30 септември 2022 година, заяви Ангел Ирибозов, ръководител на Управителния съвет на Асоциацията на игралната промишленост в България, на церемонията по разкриване на интернационалното ревю BEGE 2022, което се организира през днешния ден и на следващия ден в Интер Експо Център.

„ През 2021 година постъпленията от игралната промишленост са в размер на 241 млн. лева, което е с 25% повече от 2020 година (192 млн. лева.) ”, съобщи още Ангел Ирибозов. Наблюдава се трайна наклонност на забележителен растеж в онлайн сегмента с напредък през първите 4 месеца на 2021 година Индустрията се трансформира и поради ускореното развиване на технологиите ”, добави той.

Асоциацията на игралната промишленост в България е основател на ревюто. В събитието вземат участие над 85 компании от три континента, като демонстрират нововъведения и софтуерни решения на повърхност от 7800 кв. м. BEGE 2022 се организира под патронажа на регулаторния орган за игралната промишленост Националната организация за приходите.

„ Хазартната промишленост е най-динамично развиващият се бранш в България. С фирмите от сферата работим извънредно правилно ”, съобщи изпълнителният шеф на Национална агенция за приходите – Борис Михайлов. „ Важно е да се означи, че имаме единодушие по отношение на значимостта на виновния хазарт ”, акцентира той.
още по темата
„ Ние следим регулациите в целия свят. Когато онлайн
хазартът се появи, това беше територия като Дивия Запад. Но технологиите започнаха да движат промишлеността. Днес, погледната извън, България се явява център, самобитен хъб за онлайн хазарта. И можете да се гордеете с това ”, сподели доктор Йорг Хофман, старши помощник в Melchers Law Firm.

BEGE предлага солидни благоприятни условия за основаване на нови стратегически партньорства и действителни вероятности за стъпване на нови пазари на фирмите от развлекателната и игралната промишленост. Ключова част от ревюто е Източноевропейската конференция на игралната промишленост (EEGS), която също се организира на 23-ти и 24-ти ноември в Интер Експо Център.

Сред тематиките през първия ден на форума са бъдещето на игрите: метавърс, крипто, блокчейн и др.; маркетинг в хазарта; трендове при фирмите от игралната промишленост, регистрирани на фондовата борса; новите пазари, регулациите и виновната игра в вероятност. Акценти по време на втория ден от конференцията са регламентите и битката с изпирането на пари, както и виновната игра.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР