„Индустриалният Пловдив се предаде. Закриха се предприятия. Няма икономика. В

...
„Индустриалният Пловдив се предаде. Закриха се предприятия. Няма икономика. В
Коментари Харесай

Николай Радев и инж. Йордан Василев в кв. Гладно поле: Пловдив заслужава да си върне славата на технологически център

„ Индустриалният Пловдив се съобщи. Закриха се предприятия. Няма стопанска система. В новите фабрики се работи на ишлеме “ - показа паниката си Николай Радев – претендент за кмет на Пловдив от „ Българска социалистическа партия за България”, в диалог с поданици от кв. Гладно поле.

Той ги срещна с концепцията на левицата Пловдив да се трансформира в град на високите технологии, привличащ водещи компании, в които да работят високо платени експерти, подготвени в пловдивските професионални учебни заведения и вузове. Кандидат-районният кмет за Източен с №56 инж. Йордан Василев изясни, че в региона има превъзходен капацитет за икономическо и индустриално развиване на града. Младите хора ще остават трайно при благоприятни условия за добра работа, положителни приходи и в освежен град, безапелационни бяха Радев и Василев.

Проблемът с детските градини, яслите и площадките бе коментиран от всички жители, с които двамата претенденти с № 56 се срещнаха. ”Един от водещите ми цели е грижа за децата в региона и облекчение на младите фамилии “, съобщи инж. Василев. „ Социалното в никакъв случай не е било приоритет на ръководещите “, укори управлението на града Николай Радев, изтъквайки, че Българска социалистическа партия е единствената опция.

Разбитите и тъмни подлези, неналичието на пешеходни пътеки и светофари, стопанисването на междублоковите пространства, неналичието на паркоместа, неасфалтираните елементи от улици и още доста други паники показаха пред претендентите на „ Българска социалистическа партия за България” хората, съгласно които само от социалистите срещат схващане.

„ Писнало ни е от измами и злоупотреби” –се чу в Гладно поле, имитация, подкрепена с оценката, че социалистите са единствената действителна съпротива, и с пожеланието за победа на вота с № 56.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР