Индустриализация в тила на „Врага“ През 2017г. „Даймлер“ започна изграждането

...
Индустриализация в тила на „Врага“ През 2017г. „Даймлер“ започна изграждането
Коментари Харесай

Илиян Тодоров: Не Русия, ние сме си единствените врагове!

Индустриализация в тила на „ Врага “

През 2017г. „ Даймлер “ стартира построяването на може би най-големият авто цех на „ Мерцедес-Бенц “ в Европа на обща стойност от 250 милиона евро в съветският гр. Есипово, намиращ се единствено на 60 км. от Москва. Заводът на „ Мерцедес " в Подмосковието ще създаде първият си автомобил през 2018г. Към днешна дата БМВ и Тойота също създават коли в гр. Калининград, там където са ситуирани заплашващите цяла Европа страховити съветски ракетни комплекси – „ Искандер “. През 2017г. Тойота започва новата „ линия “ на RAV4 не другаде, а точно на територията на Руската Федерация. Германската компания Сименс продава до ден сегашен на Русия съоръжение за електроцентрали. Италианската компания „ Фереро “, заета в хранително-вкусовата индустрия има производителни мощности в Русия. Всички огромни западно- европейски компании имат и строят нови фабрики в Подмосковието, макар глобите! Навлизат стремително на съветският пазар. Да не би Европа да индустриализира „ врага “?

Заплахата
Явно Руската Федерация не съставлява опасност за западните държавни управления и техните концерни, даже в противен случай, същата се преглежда като необхватен пазар. Като дестинация за съществени вложения от компании регистрирани в страни с одобрени пазарни стопански системи и свободни пазари. Преките задгранични вложения във „ врага “ Русия възлизат на над 21 милиарда щатски $ за 2017г., против 1,7 милиарда евро за пълновръстен член и съдружник на евроатлантическото семейство - България. Най-сериозните задгранични вложители в Русия за 2015 и 2016г. се оказват страни като Кипър, Холандия, Германия, Франция, Люксембург, Швейцария. Все „ Натовски “ и/или евроатлантически страни.

Ще изтъквам и някогашният министър ръководител на Люксембург - Жан Клод Юнкер, в качеството му на претендент за ръководител на ЕК, който съобщи от София: „ Може да прекъснем потока от пари за Русия и това би трябвало да стане през днешния ден, а не на следващия ден. “
Юнкер е закрепостен началник на държавното управление на Люксембург в продължение на 18 години, както и финансов министър за 20 години.
Днес, господин Юнкер е ръководител на Европейска комисия! Защо не прекъсва паричните потоци към Русия, която е избрана за зложелател? Защо точно евроатлантическите страни от НАТО и Европейски Съюз, през днешния ден са най-големите вложители в „ диктатурата “ на Владимир Путин?
И щом на България се приписва изкуствено ролята на част от същото това евроатлантическо семейство, чийто общ зложелател е Руската Федерация, то за какво нашите сътрудници влагат повече във „ врага “, в сравнение с в съдружника България?

Реалностите

През цялата ми политическа кариера съм бил в съпротива, само че през днешния ден би трябвало да призная, че българската политическа класа е израснала със съществени темпове. Довчерашни мои идеологически врагове, през днешния ден са проумели действителностите. Русия не е зложелател на България! Тя е опция, в един двустранен взаимно преференциален развой и интерес, по сходство на най-силните западни стопански системи. Дори няма да разясня историческата ни обязаност. Благодарността към Русия за Освобождението, или за това, че ние Българите сме им дали Вяра, писменост или език. Няма да встъпвам в дебрите на историята, в каквито и да било разногласия. В качеството ми на националист (понятие което медиите и глашатаите спонсорирани от Запада обрисуваха, като нещо отрицателно, фашистко и хулиганско), не преставам да настоявам, че България би трябвало да подържа другарски връзки с великите сили само и единствено в собствен личен интерес, по сходство на същите! Нека не бъда упрекван в това мое схващане! Както видяхме нагоре, нашите евроатлантически сътрудници търсейки своят личен интерес влагат и развиват стопански и търговски връзки с Руската Федерация. Произхождайки от този безспорен факт считам, че техните дейности са разрешени и на нас Българите!

Израстването

Когато загатнах за израстването на българските политици, аз не произлизах от персонален нарцисизъм, не приказвах или пишех, изхождайки от ненужна за мен учтивост, или словесно ласкателство и словоблудство. Не го върша и в качеството на педагог или преподавател. Излагам това свое разбиране в качеството ми на действителен свидетел и очевидец.

Неоспорим е обстоятелството, че Доклада за положението на националната сигурност на Република България през 2016г. е един самобитен скок в мозъците на българските политически ръководители. Това е и „ най-мекият отчет “ от години насам, отразяващ салдото сред националните ни ползи, обвързаности и задължения. Успяхме дружно, може би за пръв път, да създадем равновесие сред ръководещи и съпротива, без даже необятната аудитория да разбере. Съумяхме да изградим една неповторима синергия, изиграхме един съвършен “дипломатическият танц “, в интерес само на българският бизнес, жителите и Родината. Огънахме се като житни класове под мощната мощ на урагана приближаващ зад океана, които стъбла възвърнаха своето естествено и географско разположение в следствие, в името на личното им оцеляване и продължение на съществуването. Ще ме простите за това лирическо определение, само че признавам, че всички ние извършихме едно безшумно Възраждане!

Детайлите

Моят политически и нравствен наставник Волен Сидеров ме научи на нещо скъпо, само че освен на това. Първо излагаш обстоятелствата, изводите правиш по-късно! Убедих се с времето, че тази идея е съвършено работеща освен в политиката, само че и в живота като цяло.
Фактите до тук изложих ненапълно, и по тази причина ще продължа. Цяла западна Европа печели от Русия. От 25 милионна Москва, от 144 милионното съветско население. Съществува една взаимна заинтригуваност сред Запада и Изтока, двустранен интерес. Защо тогава би трябвало да се разделяме на русофили и русофоби, и какво печели страната от тази безумна омраза? Какво ни носи това опълчване, тази кретеноидна ненавист посред ни? Ровенето в остарели рани е излишно, би трябвало да се развиваме другарски и търговски, и на Изток, и на Запад! Нека си останем такива, каквито сме по убеждения, само че обединени от една висша цел, макар разликите! В противоположен случай сме едно стадо изповядващо непечелившите тези на един краен, умопомрачителен и олигофреничен радикализъм, който е напълно за наша „ сметка “! От него не печели никой различен, с изключение на съперниците ни в днешния глобализиран пазар. Явно е, че всички би трябвало да се „ приземим “. Да сме единни в личния ни, даже бих го нарекъл себелюбив интерес! Това са обстоятелствата, ние сме губещите за сметка на най-развитите евроатлантически стопански системи, които имат своите концептуални разлики, само че все пак са единни в името на интереса си!

Истинският Враг

Това сме самите ние, не Русия! С нашите ненужни битки, подкупни медии и продажни псевдо-журналисти, влияещи на публичното мнение. Като националист от АТАКА, аз не се интересувам дали България ще печели от Русия, Съединени американски щати, Европа, Азия, Близкия изток, Океания или Африка. Не ме вълнуват комерсиалните или финансовите войни сред горепосочените. Не ме интересуват „ студени войни “. Интересува ме само по какъв начин да развиваме личната ни страна в полза на самите нас, и децата ни! Интересуваме ме, да бъдем „ люлката “ на Православието. Интересуваме ме по какъв начин да изместим горепосочените, тъй като не сме по-глупави от тях, в което съм уверен. Защото в исторически проект сме съдействали за света, доста повече от всички тях, взети дружно!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР