Индонезийските власти са готови да наградят смелчагата, който е способен

...
Индонезийските власти са готови да наградят смелчагата, който е способен
Коментари Харесай

Предлагат награда за този, който успее да измъкне крокодил от... ВИДЕО

Индонезийските управляващи са подготвени да наградят смелчагата, който е кадърен да измъкне автомобилна гума от врата на голям крокодил, предават Sky News и "Фокус ".

Четириметровият крокодил има мотоциклетна гума към врата си от години и никой до този миг не е съумял да освободи влечугото от нея. Природозащитниците в страната се опасяват, че животното може да се задуши, в случай че някой не му помогне.

Властите не прецизират размера на премията, като в изказването си единствено споделят, че "ще има премия за всеки, който може да освободи нещастното влечуго ".

Природозащитниците в Индонезия са се принудили да се извърнат към обществото, защото никой в локалните служби за отбрана на животните не е квалифициран за сходно нещо. Отбелязва се, че въпросният крокодил е претърпял голям брой несполуки през живота си – неговия хабитат през годините е бил помитан от талази цунами и трусове, случили се покрай град Палу.

През 2018 година звероукротителят Мохамед Панджи, още прочут като Панджи Приключенецът, опита да освободи крокодила от гумата, само че без триумф. В същата година природозащитниците в района се пробваха да подмамят животното, към което бяха сложени им клопки, с цел да може крокодилът да бъде уловен и освободен, само че и тогава той им се измъкна.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР