Индонезийските власти изгубиха връзка със самолет Boeing 737-500 на Sriwijaya

...
Индонезийските власти изгубиха връзка със самолет Boeing 737-500 на Sriwijaya
Коментари Харесай

Пътнически самолет с 56 души на борда падна в Яванско море

Индонезийските управляващи изгубиха връзка със аероплан Boeing 737-500 на Sriwijaya Air, изпълняващ вътрешен полет. Според първичните данни самолетът се е разрушил в Яванско море, съобщи DarikNews.
Агенция " Синхуа " оповестява, че бреговата защита към този момент е разкрила мястото на злополуката и останките от летателната машина.
 Малък аероплан кацна сред колите на щатска автомагистрала (ВИДЕО) Малък аероплан кацна сред колите на щатска автомагистрала (ВИДЕО)
Лек аероплан с направил трагично спешно кацане на междущатско шосе през нощта. За събитието съобщи AFP, представена от БГНЕС. По врем...
Индонезийски държавен представител заяви, че риболовци са разкрили предмет във водите северно от Джакарта и е почнала издирвателна интервенция. Други малките екрани също демонстрираха фрагменти на хипотетични парчета от падналя във водата аероплан.
Няма задгранични жители на изчезналия от радарите пътнически аероплан, изхвърчал от Джакарта за Понтианак в Индонезия, сочат данни на посолството ни в Джакарта. Посланикът ни Петър Андонов се е свързал с Министерство на външните работи на Индонезия, откъдето са удостоверили информацията.
За по-малко от минута самолетът е изгубил оповестява уеб сайтът за следене на полетите Flightradar24. Това се случило четири минути след излитането на самолета от летището в Джакарта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР