Индонезийски тийнейджър разказа ужасяващото си преживяване, когато риба изскочила от

...
Индонезийски тийнейджър разказа ужасяващото си преживяване, когато риба изскочила от
Коментари Харесай

Индонезиец оцеля по чудо, след като риба прониза врата му

Индонезийски младеж описа ужасяващото си прекарване, когато риба изскочила от морето и пробола врата му като копие, съобщи Би Би Си, представени от БГНЕС.
По думите на Мохамед Идул силата, с която зарганът се забил в шията му, го изхвърлила от лодката във водата. След това обезверено доплувал до брега, а оттова и до болница, която била на към 90 минути път с кола.
Фактът, че младежът остава жив и споделя случилото се с него, се дължи на негов предвидлив другар, малко шанс и доста деликатни хирурзи.
Контузията трансформира Мохамед в звезда, откакто фотоси на рибата в шията му превзеха обществените мрежи и бяха споделени по целия свят.
Пет дни след шокиращата преживелица той сподели пред Би Би Си, че до случая се стигнало след безобидна и елементарна концепция да отидат с приятеля му от учебно заведение Сарди на лов на риба през нощта.
„ Лодката на Сарди отплува първа, а аз по-късно отидох с друга лодка “, спомни си той. „ На към 500 метра от плажа Сарди включи фенерчето.
"Зарганът внезапно изскочи от водата и ми прободе врата. "
Мохамед паднал от лодката във водата. Дългите и остри челюсти на рибата пронизали врата му от брадичката до основата на черепа му.
Нещо повече - рибата продължавала да се мята.
Мохамед сграбчил рибата, пробвайки се да я удържи, с цел да не се влошат провалите върху него. „ Помолих Сарди да помогне - той спря опитите ми да извадя рибата, с цел да се предотврати кървенето “, сподели той.
Момчетата някак съумели да доплуват назад на плажа, като Мохамед държал с ръцете си рибата с дължина 75 сантиметра и към момента забита във врата му.
Бащата на Мохамед Сахаруддин го отвел в болница в Бау-бау, на към час и половина от селото им в Южен Бутон, Югоизточен Сулавеси. Оказало се, че там не разполагат с нужното съоръжение. Едва в третата болница след траяла час интервенция главата на рибата била извадена от врата на момчето.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР