Индонезийски фенове се извиниха, след като засипаха британския комедиен актьор

...
Индонезийски фенове се извиниха, след като засипаха британския комедиен актьор
Коментари Харесай

Индонезийски бадминтон фенове нападнаха по погрешка британски комик

Индонезийски почитатели се извиниха, откакто засипаха английския комедиен артист Стивън Фрай в Инстаграм с гневни известия, взимайки го по простъпка за арбитър по бадминтон.
Индонезийците насочиха гнева си върху 63-годишния комедиант, откакто отборът им се отдръпна от Ол Ингланд Оупън предходната седмица заради случай на ковид на техния аероплан. Принудителното отричане поради коронавирусните правила във Англия провокира дипломатическо обжалване от управителни лица на Индонезия и гневен онлайн отговор. Някои последователи написаха известия в символ на гняв върху страницата на Фрай в Инстаграм, вярвайки, че той е въпросният арбитър, неодобрен за пристрастност в индонезийски дуел на двойки.
 Митове на Стивън Фрай - разкрепостен прочит на древногръцките легенди " Митове " на Стивън Фрай - разкрепостен прочит на древногръцките легенди
Издателство „ Еднорог “ на драго сърце показва новата книга на блестящия и харизматичен английски артист, ефирен водещ...
„ Не разгневявайте индонезийци, вие несправедливи арбитър “, сподели един от почитателите. Противоречивата обстановка наподобява е зародила заради обстоятелството, че Инстаграм страницата на Фрай е споделяна от почитатели на фенски профил с обръщение, което гласи, че той е съдията по бадминтон. Но до петък, множеството от гневните известия бяха изтрити и заместени с извинения от ентусиасти, осъзнали грешката си.
„ Толкова доста скърбя, в случай че са ви спамили индонезийски почитатели. Тези хора просто не са осъзнали нещата. И те не съставляват Индонезия “, се споделя в акаунта на един от почитателите в Инстаграм. Фрай, който бе номиниран за Златен глобус за ролята си на Оскар Уайлд във кино лентата „ Уайлд “ през 1997, и е сполучлив създател, не е реагирал на известията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР