Индонезийска болница в Ивицата Газа е била повредена от ракета,

...
Индонезийска болница в Ивицата Газа е била повредена от ракета,
Коментари Харесай

Индонезия съобщи, че болница в Газа е повредена от ракетна атака

Индонезийска болница в Ивицата Газа е била развалена от ракета, избухнала покрай постройката, съобщи в петък представителят на индонезийското външно министерство Лалу Мухамад Икбал, представен от съветската работа на " Би Би Си ".

Според него задачата на офанзивата е била в квартал Тализатар, прилежащ на болницата; по време на офанзивата в мазето на болничното заведение е имало трима индонезийски доброволци, те не са ранени . " Индонезия още веднъж осъжда варварските офанзиви против жители и цивилен обекти, изключително филантропични уреди в Газа ", сподели Икбар.

Според други известия обстрелът е нанесъл вреди на болничната инфраструктура и транспортни средства, в това число две коли за спешна помощ, и е ранил 10 души.

Сарбини Абдул Мурад от Медицинския комитет за незабавно реагиране (MER-C) удостовери пред индонезийския вестник Republika, че ракета е паднала покрай болничното заведение, само че акцентира, че това не е директна офанзива против главната постройка.

Израелските военни към момента не са коментирали изказванията на индонезийското външно министерство. По-рано те обявиха, че болничното заведение е била употребена като прикритие за подземни тунели на Хамас. Индонезийските управляващи изрично отхвърлят ​​това.
 Хизбула заяви за удари по няколко израелски цели
Хизбула заяви за удари по няколко израелски цели

Групата направи известието в обособени изказвания в четвъртък, заяви ливанската телевизионна мрежа al-Mayadeen.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР