Инджи от турския сериал Перла, актрисата Сонгюл Йоден, се омъжи

...
Инджи от турския сериал Перла, актрисата Сонгюл Йоден, се омъжи
Коментари Харесай

Инджи от Перла се омъжи за втори път

Инджи от турския сериал " Перла " , актрисата Сонгюл Йоден, се омъжи да повторно! Тя сподели " да " на предприемача Арман Бъчакчъ след 4 годишна връзка.
               

A post shared by (@turk.ym) on Jul 29, 2020 at 3:53pm PDT

Самото празненство беше стилно, само че с малко посетители поради пандемията от ковид. Според турския " Сабах " на сватбата са участвали едвам 20 души, само че младоженците са се зарекли да вдигнат огромна женитба след края на пандемията. Вижте още в канала във vbox7:
               

A post shared by (@songuloden_arabfans) on Jul 29, 2020 at 12:24pm PDT

41-годишната младоженка е била в стилна рокля до земята с нежно V-образно деколте и доста флорални детайли. Младоженецът също е избрал бялото за своя цвят на костюма.
               

A post shared by (@songuloden_arabfans) on Jul 29, 2020 at 12:01pm PDT

Това е втори брак за Сонгюл Йоден, която се разделя с първия си брачен партньор през 2008 година Според информацията в турските медии повода е била ревността на мъжа ѝ, който бил уверен, че жена му има връзка с екранния сътрудник на Сонгюл в " Перла " - Къванч Татлату.
               

A post shared by (@songuloden_arabfans) on Jul 29, 2020 at 11:54am PDT

Сонгюл Йоден е в действителност огромна звезда, както в Турция, по този начин и за всички страни, в които се излъчват турски сериали. Така да вземем за пример тя гостува в Шоуто на Слави през 2009 година, появи се и в българско риалити за танци.

Актрисата е позната у нас най-много с ролята си в " Перла ", само че сме я виждали и в " Другите обезверени съпруги ", " Горчива обич " и " Изоставено сърце ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР