Индийският бизнесмен Прамод Митал, който е бивш собственик на ЦСКА,

...
Индийският бизнесмен Прамод Митал, който е бивш собственик на ЦСКА,
Коментари Харесай

Пускат бившия бос на ЦСКА Прамод Митал срещу рекордна гаранция - 1,5 млн. евро

Индийският предприемач Прамод Митал, който е някогашен притежател на ЦСКА, и двама негови близки сътрудници, които бяха арестувани в Босна и Херцеговина, ще бъдат освободени против рекордната гаранция от близо 1,5 милиона евро, съобщи Танюг.

Тримата бяха арестувани предишния вторник по съмнения за присъединяване в проведена престъпност и корист със служебно състояние в босненски коксов цех. Тяхната адвокатка Васвия Видович сподели, че правосъдните процедури против тях ще продължат и те ще се явяват в съда, когато бъдат призовани.

Митал, който е по-млад брат на стоманения магнат Лакшми Митал, оглавява надзорния съвет на металургичния комплекс " Глобал Испат Коксна Индустрия Лукавац " (ГИКИЛ), който е един от най-големите експортьори в Босна. Заедно с него бяха арестувани генералният шеф на предприятието Парамеш Бхатачари и членът на Надзорния съвет Разиб Даш.

Полицията заяви, че е конфискувала документи, компютри и мобилни телефони по време на обиск в предприятието при ареста на тримата ръководители.

Прамод Митал беше притежател на „ Кремиковци ” и ЦСКА, преди да напусне България. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР