Индийските спасители донесоха нова ръчна машина за копаене, за да

...
Индийските спасители донесоха нова ръчна машина за копаене, за да
Коментари Харесай

Индийските спасители се сблъскаха с пречки в двуседмичния опит да освободят 41 тунелни работници

Индийските спасители донесоха нова ръчна машина за копаене, с цел да отворят отвесна шахта, с цел да освободят 41 служащи, блокирани в сринат пътен тунел в продължение на две седмици, след напъните по различен маршрут попадат на спънки единствено на метри от достигането на мъжете.

Тежка бормашина, докарана, с цел да пробие съвсем 60 метра (около 200 фута) парчета, беше развалена в петък, до момента в който беше извадена от 47-метровата (154 фута) тръба, сложена, с цел да изведе хванатите служащи. Трябваше да бъде изваден напълно, споделиха държавни чиновници в събота, като прибавиха, че последните 10-15 метра (33-49 фута) ще би трябвало да бъдат счупени с ръчни електрически принадлежности.

Мъжете, строителни служащи от някои от най-бедните щати на Индия, са блокирани в 4,5-километровия (три мили) тунел, който се строи в щата Утаракханд в Северна Индия, откогато той се провали при започване на 12 ноември. Властите споделиха, че са безвредно, с достъп до светлина, О2, храна, вода и медикаменти.

Пу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР