Индийски ресторант се надява да спечели клиентите, които се страхуват

...
Индийски ресторант се надява да спечели клиентите, които се страхуват
Коментари Харесай

Индийски ресторант включи коронавируса в менюто си

Индийски ресторант се надява да завоюва клиентите, които се опасяват да не ядат по време на пандемията, със специалитети като „ Коронавирус Къри “ и хлебчета, изглеждащи като хирургически маски, съобщи БГНЕС.
" Това беше в действителност сложен миг за нас и за целия ни бранш ", съобщи за Агенция Франс Прес Яш Соланки, притежател на вегетарианското заведение в град Джодфур.
Пържените зеленчукови топчета са завършени по този начин, че да наподобяват на „ коронования “ ковид , до момента в който съпътстващите хлебчета наподобяват като хирургически маски.
Соланки сподели, че също са добавили и рекламирали, че тяхното Коронавирус къри има спомагателни индийски билки и подправки, които са потребни за здравето на хората.
" Дори при неотдавна отпуснати ограничавания страхът към момента господства. Хората към момента не са склонни да ядат на открито ", сподели Соланки.
Почти 800 души умират всекидневно от ковид във втората по население страна в света, като на всеки 24 часа се оповестяват за към 50 000 нови инфекции.
Страната има 1,8 милиона случая, трети тъмен резултат в света след Съединени американски щати и Бразилия, и повече от 38 000 смъртни случая.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР