Индийската полиция раазследва внезапната смърт на богат руски политик, който

...
Индийската полиция раазследва внезапната смърт на богат руски политик, който
Коментари Харесай

Индийската полиция разследва странна смърт на руски депутат

Индийската полиция раазследва неочакваната гибел на богат съветски политик, който е изразявал сериозно отношение към войната в Украйна, оповестиха управляващите.

Тялото на 65-годишния Павел Антов е открито в събота в локва кръв пред жилището му в източната част на щата Одиша, където той е бил на отмора с още трима съветски жители.

Смъртта му настъпила два дни откакто различен член на групата, Владимир Биденов, бил открит в безсъзнание след сърдечен удар в същия хотел и не могъл да бъде възроден.

Полицията заяви, че преглежда записите от камерите за видеонаблюдение, разпитва личния състав на хотела и чака подробни отчети от аутопсията, само че към този момент няма признаци за непозната виновност.

" Проверяват се всички вероятни версии за гибелта на двамата съветски жители ", съобщи за Агенция Франс Прес началникът на районната полиция Раджеш Пандит.

По думите му инфарктът на Биденов евентуално е бил породен от пиене и вероятно от свръхдоза опиати.

" Засега наподобява, че Антов е паднал инцидентно от терасата на хотела ", добави той.

" Вероятно е бил угрижен от гибелта на приятеля си, отишъл е на терасата на хотела и евентуално е паднал смъртоносно оттова. "

Служителят сподели, че Антов и приятелите му са пристигнали в щата в средата на декември и са посетили няколко места, преди да дойдат в хотела си в Раягада при започване на предходната седмица.

Двама локални чиновници на туроператори, съпътстващи групата, също са били разпитани, дружно с другите двама съветски членове на ваканционната група.

От 2018 година Антов е член на районен парламент на 150 км източно от Москва, като съставлява партията " Единна Русия " на президента Владимир Путин.

Преди да влезе в политиката, той основава предприятието за преправка на хранителни артикули " Владимирский стандарт ", а през 2019 година е класиран като най-богатия измежду всички парламентаристи и висши чиновници в страната от съветското издание на списание " Форбс ".

През юни съветски медии разгласиха известие в WhatsApp, приписвано на Антов, в което се споделя, че ракетната бомбардировка на Кремъл над Украйна е " тероризъм ".

Антов се включи в съветската обществена медия VK, с цел да отхвърли, че е написал известието, като настоя, че поддържа " специфичната военна интервенция " на Русия в Украйна. /БГНЕС, АФП
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР