Индийската полиция откри труп на мъж, който е пропътувал незабелязано

...
Индийската полиция откри труп на мъж, който е пропътувал незабелязано
Коментари Харесай

Мъртвец пътува 900 км незабелязано в тоалетната на влак в Индия

Индийската полиция откри мъртвец на мъж, който е пропътувал неусетно в продължение на 900 км през Северна Индия, заключен в тоалетната на трен.

Те считат, че мъжът се е качил на влака дни преди той да потегли от щата Бихар и е починал в тоалетната, откакто е заключил вратата.

Man’s dead body travels 900km undetected in Indian train toilet: NEW DELHI: Police said Thursday they discovered the dead body of a man that had…
— Ashar Mobeen (@AsharMobeen)
Служителят на железопътната полиция Рам Сахай съобщи пред Агенция Франс Прес, че са отворили вратата в неделя, откакто пасажерите се оплакали от миризмата.

По това време влакът Сахарса-Амритсар Джан Сева Експрес е пътувал близо 24 часа от началната си точка. Цялото пътешестване продължава 35 часа.

Unidentified Man’s Body Travels 900 Km Undetected In Indian Train Toilet
— Channels Television (@channelstv)
Индийските медии оповестиха, че влакът е просрочен с съвсем пет часа, до момента в който чиновниците се опитвали да открият самоличността на мъртвия мъж, преди пътуването до Амритсар да бъде обновено.

" Все още не знаем нищо за този човек ", сподели Сахай, който е командирован в Шахджаханпур в щата Утар Прадеш, където е направено ужасното изобретение.

" Вероятно е влезнал във влака, когато той към момента е бил паркиран в гарата, и е починал самичък два или три дни преди тялото му да бъде намерено ", сподели той.

Санджай Рай, доктор в железопътната болница, съобщи пред The Times of India, че мъжът " е умрял, откакто евентуално е изпаднал в кома ".

Властите са популяризирали плакати на изчезналия мъж по железопътните гари в Бихар.

Всяка година в Индия десетки хиляди мъртви тела остават непотърсени и неидентифицирани. Обикновено те се кремират от полицията след три дни, откакто се положат старания да се разпознават всички близки или родственици на умрелия.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР