Индийската компания Mahindra, представяна у нас от Бултрако, е подготвила за автосалона

...
Индийската компания Mahindra, представяна у
нас от Бултрако, е подготвила за
автосалона
Коментари Харесай

Mahindra подготвя премиерата на пет електромобила

Индийската компания Mahindra, представяна у нас от Бултрако, е подготвила за автосалона Auto Expo 2020 (Ню-Делхи, 6–9-и февруари) специфична експозиция с име Driven by Purpose (водени от целта). Тя е посетена на устойчивата подвижност, задачата на която е проста, само че по никакъв начин лека — “зелено и чисто утре ”.

За задачата на пети февруари по време на пресканоференцията си компанията ще представи първата по рода си за нея електрическа архитектура, множество батерии, зарядни станции и, несъмнено, електрокари.

На щанда на компанията ще са разположени 18 коли, в това число футуристичен концепт и три изцяло подготвени за производство електромобила. На фотографията отляво надясно са моделите XUV 500, XUV 300, KUV 100 и новият куад Atom. XUV 500 има три реда седалки и досегашното осъществяване е на пазара от девет години, което изцяло оправдава появата на новото му потомство. По- ”млади ” са XUV 300 – на пазара от 2018-а и KUV 100 – от 2017-а.

Непоказаният до момента пък концептуален модел с евентуално име Mahindra Funster обещава ускоряване от място до 100 км/ч за пет секунди. Машината има четири електромотора с обща мощ 313 к.с. и акумулатор с потенциал 60 кВтч.

Център на вниманието в изложението навярно ще са концептът Funster и акумулаторният първообраз, подсказващ появата на второто потомство на XUV 500. От компанията настояват, че то е проектирано от нулата и ще излезе на пазара до края на тази година оборудвано с бензинови и дизелови мотори.

Пускането на по-малкия “роднина ” - XUV 300 /технически близнак на Ssang Yong Tivoli/ за пръв път ще предложи и изцяло електрически вариант - eXUV300 (130 к.с. и пробег с едно зареждане на акумулатора си от 300 км), и е набелязано за идната 2021-а година.

За повдигнатия дребен хечбек KUV 100 също е предвиден електрифициран вид eKUV100 с пробег с едно зареждане от 130–150 км, който ще излезе през лятото. За новия куад Atom EV засега няма никакви данни.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР