Индийската фармацевтична компания Shilpa Medicarе обяви споразумение с Dr. Reddy`s

...
Индийската фармацевтична компания Shilpa Medicarе обяви споразумение с Dr. Reddy`s
Коментари Харесай

Индия започва производство на „Спутник V

Индийската фармацевтична компания Shilpa Medicarе разгласи съглашение с Dr. Reddy`s Laboratories Ltd за производството на съветската ваксина против COVID-19 " и се допуска, че 50 милиона дози от двукомпонентната ваксина ще се създават годишно.
Преди това Dr. Reddy`s Laboratories Ltd, която получи позволение от индийските управляващи за импорт на имунизацията и нейната незабавна приложимост, получи две партиди от съветската ваксина и разгласи началото на потреблението й предходната седмица.
„ Компанията, посредством напълно притежаваното си дъщерно сдружение Shilpa Biologicals Private Limited, подписа дефинитивно 3-годишно съглашение с Dr. Reddy`s Laboratories Limited за произвеждане и доставка на имунизацията „ Спутник V “, сподели Шилпа Медикаре в изказване, оповестено на уеб страницата на фондовата борса в Бомбай.
 Производството на „ Sputnik V “ в Турция е значимо във връзка с намаляването на външната взаимозависимост Производството на „ Sputnik V “ в Турция е значимо във връзка с намаляването на външната взаимозависимост
Ръководителят на Катедрата по инфекциозни заболявания в Медицинския факултет на университета в Анкара Исмаил Балик разказал за организация Анад...
Компанията означи, че " целевото произвеждане на двувдозовата „ Спутник V “ за първите 12 месеца е 50 милиона дози от датата на комерсиалното произвеждане. "
Отбелязва се, че в сходство със съглашението Shilpa Biologicals Private Limited ще дава отговор за производството на имунизацията, до момента в който Dr. Reddy`s Laboratories Limited ще дава отговор за разпространяването и стартирането на пазара на създадената ваксина.
" Компаниите изследват и опцията за произвеждане на, еднокомпонентна версия на имунизацията, в близко бъдеще ", се споделя в изказването.
Според последните данни на Министерството на здравеопазването общият брой на хората с COVID-19 в Индия е надхвърлил 24,9 милиона. Повече от 21,1 милиона са се възстановили, над 274 000 души са починали. Увеличението на броя на случаите в Индия продължава от средата на февруари; от 21 април насам това е повече от 300 хиляди души дневно и пет пъти надвишава границата от 400 000., РИА Новости
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР