Индийската армия може да придобие 1770 перспективни бойни машини (FRCV)

...
Индийската армия може да придобие 1770 перспективни бойни машини (FRCV)
Коментари Харесай

Индия преговаря за над 1000 танка Т-14 Армата с Русия

Индийската войска може да придобие 1770 перспективни бойни машини (FRCV) за възобновяване на остарелите бойни танкове Т-72, написа индийският вестник The Economic Times, представен от РИА Новости.

За основен кандидат се счита съветският танк T-14 " Армата " . Според вестника, договорката се прави оценка авансово на сумата отнад 4,5 милиарда $.

 Руският танк
Руският танк " Армата " може да бъде трансфорат в робот

Пригоден е през цялото време

Както отбелязва изданието, в този момент в Русия на шестдневна аудиенция се намира индийска делегация , която би трябвало да се срещне с високопоставеното управление на Въоръжените сили на Русия. Очаква се, че военните от двете страни ще обсъдят " Армата ", написа изданието.

Русия и Индия са близки сътрудници в областта на военно-техническото съдействие: над 70% от въоръжението, бойната техника на индийската войска, на военновъздушните и на военноморските сили са съветско произвеждане. Всяка година Русия доставя на Индия техника и оръжие за няколко милиарда $.

 Русия разполага
Русия разполага " Армата ", " Бумеранг " и " Панцир " в Арктика

Командващи офицери от транспортната работа

Малко по-рано вестник Times of India, базирайки се на източници от държавното управление осведомиха, че управляващите са подготвени да подпишат контракт за придобиване на нови съветски зенитни ракетни системи С-400 за $5,43 милиарда за пет полка. Отбелязва се, че Комитетът по въпросите на сигурността на държавното управление на Индия е одобрил придобиването на съветските системи.

 Искат банкрут на производителя на танка Армата
Искат банкрут на производителя на танка Армата

Армата беше показан

Освен това, в медиите се оповестява и за това, че Индия се е обърнала към Русия със питане за рационализация на хиляди танкове Т-90, които към този момент са на въоръжение на сухопътните войски в страната.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР