Индийската актриса и носителка на титлата „Мис Свят“ за 1994

...
Индийската актриса и носителка на титлата „Мис Свят“ за 1994
Коментари Харесай

Една красива жена в Кан и нейната пеперудена рокля, правена над 3000 часа

Индийската актриса и носителка на купата „ Мис Свят “ за 1994 година, Айшвария Рай, се трансформира в кралицата на аления килим в Кан, откакто се появи в спираща дъха "пеперудена " рокля. Боливудската звезда бе заложила на впечатляваща рокля на дизайнера Michael Cinco.

"Роклята бе основана, с цел да изобрази неподправената фантазия за метаморфозата на пеперудите ", споделя самият дизайнер, говорейки за красивото си създание.

Резултатът е в действителност замайващ:

 Айшвария Рай Getty/Gulliver

Дубайският дизайнер не е пестил средства при изработката на роклята, тя е напълно покрита с камъни Swarovski, а палитрата от цветове е толкоз богата - от виолетово, през мрачно синьо, до алено. В края ѝ има 6-метров шлейф, който имитира "излюпването на красивата пеперуда от какавидата ".

 Айшвария Рай Getty/Gulliver

Дизайнерът разкрива, че е работил над роклята повече от 3000 часа или другояче казано - 125 дни нон-стоп работа. Първоначално роклята е била основана за ревю на марката Swarowski, само че по-късно са решили, че това създание е идеално за актрисата.

 Айшвария Рай Getty/Gulliver

Това е втората поредна година, в която Айшвария се доверява на Michael Cinco при избора си на рокля за фестивала в Кан. Влюбени сме в стила й!

 Айшвария Рай Getty/Gulliver
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР