Индия вече била в състояние да унищожи Пакистан за по-малко

...
Индия вече била в състояние да унищожи Пакистан за по-малко
Коментари Харесай

Индия можела да победи Пакистан за 10 дни при война

Индия към този момент била в положение да " унищожи " Пакистан за по-малко от 10 дни във всякаква нова война със своя максимален зложелател. Това разгласи индийският министър председател Нарендра Моди, представен от " Франс прес ".

Разполагащите с нуклеарни оръжия съседи водиха три войни, а през февруари предходната година бяха на ръба на четвърта, като Индия извърши въздушни удари, провокирани от нахлуване против индийски бойци в Кашмир.

Моди е подложен на напън след продължаващи от седмици митинги против нов закон за поданството, забавящата се стопанска система и вероятността от загуба в локалните избори в Ню Делхи идващия месец.

" Пакистан към този момент загуби три войни. На въоръжените ни сили няма да отнеме повече от 7-10 дни за унищожаването на Пакистан ", настоя Моди в тирада пред военнослужещи.

Неговите мнения следват миналогодишния случай, когато индийски изтребител беше свален от Исламабад след рядка въздушна борба.

Носейки бейзболна шапка на Национален кадетски корпус по време на събитието в столицата, Моди настоял, че новата мощ на Индия е с помощта на " младежко мислене ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР