Индия ще направи всичко възможно, за да спечели домакинството на

...
Индия ще направи всичко възможно, за да спечели домакинството на
Коментари Харесай

Индия иска да приеме Олимпиадата през 2032

Индия ще направи всичко допустимо, с цел да завоюва семейството на Олимпийските игри през 2032 година, заяви президентът на Индийския олимпийски комитет Нариндер Батра. Преди 10 години азиатската страна одобри Игрите на Британската общественост със разбъркан триумф, като отнесе много рецензии за подготовката си, само че Батра твърди, че Индия си е взела поуките от това домакинство и е подготвена да одобри още по-голямо спортно събитие.
" Напълно съществени сме за кандидатурите ни за Младежката олимпиада през 2026 и Олимпиадата през 2032. В момента разнообразни екипи инспектират голям брой спортни уреди и по-късно ще показват отчет, само че едва ли ще има някаква интензивност до декември. Сега не е времето да приказваме с бизнеса или държавното управление за семейството на Олимпиада. Сега най-важното е да се оправим с този международен проблем ", разяснява Батра, визирайки пандемията от COVID-19. Президентът на ИОК добави, че крайното решение дали Индия ще кандидатства за Игрите след 12 години може да бъде взето чак през 2025 година.
Въпреки голямото си население от към 1.3 милиарда души, спортистите на Индия се показват едва на Олимпийските игри, като в Рио де Жанейро преди четири години завоюваха едвам два медала. Батра обаче е убеден, че на Игрите в Токио идващото лято Индия ще стигне най-малко до 10 оценки. " Около 80 индийски спортисти са се класирали за Олимпиадата и аз оставам на мнението си, че ще спечелим двуцифрен брой медали, без значение от отлагането на Игрите. Определено чакам от мъжкия хокеен отбор орден ", показа Батра по отношение на тима на Индия по хокей на трева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР