Индия се използва от други страни, когато трябва да се

...
Индия се използва от други страни, когато трябва да се
Коментари Харесай

Индия стана посредник за предаване на съобщения за Украйна или Газа

Индия се употребява от други страни, когато би трябвало да се предадат известия по отношение на споровете в Украйна или Ивицата Газа. Това съобщи индийският външен министър Субрахманям Джайшанкар, говорейки на среща с представители на индийската общественост в Куала Лумпур, където е на посещаване, съобщи ТАСС.

„ Ние сме страна, която имаше опцията да приказва доста намерено и непосредствено с руснаците по този въпрос (конфликтът в Украйна), по другите му аспекти. Знаете ли, други (страни) ни използваха, с цел да предадем послания. И, апропо, същите молби, когато става въпрос за спор сред Газа и Израел “, сподели Джайшанкар. Откъси от речта му са излъчени от NDTV.

Външният министър напомни още, че позицията на Индия по отношение на обстановката в Украйна е, че решение не може да бъде открито на бойното поле и Ню Делхи се ангажира да помогне за намирането на метод за преустановяване на спора. „ От самото начало заехме позицията, че няма да получите решение на този спор на бойното поле “, добави той.

Говорейки за спора в Газа, Джайшанкар назова нападението против Израел от 7 октомври от палестинската формация Хамас „ тероризъм “. „ От друга страна, знаете, никой няма да утвърди гибелта на почтени цивилни “, акцентира министърът. „ В основата на е въпросът за правата на палестинците и фактът, че им е отказана татковина “, добави индийският външен министър.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР