Индия е най-опасната страна за жените. Това сочи допитване на

...
Индия е най-опасната страна за жените. Това сочи допитване на
Коментари Харесай

Индия е най-опасната страна за жените

Индия е най-опасната страна за дамите. Това сочи допитване на " Томсън Ройтерс " измежду 550 експерти по въпросите на дамите.

Най-големите опасности пред дамите са в Индия, безапелационни са специалисти, юристи и наблюдаващи, взели участие в особено изследване. В тази страна най-често се упражнява полово принуждение, тормоз, само че също и домашно и психическо принуждение.

Съединени американски щати, където се родиха придвижвания като #MeToo, са на десета позиция. Габриел Рубин, която води курс по самоотбрана, споделя, че откакто се даде публичност за похищенията, от ден на ден дами и девойки се обръщат към нея.

Габриел Рубин, преподавател по самоотбрана: Мисля, че след появяването на придвижването #MeToo, искащите да се включат в моя курс се усилиха доста спрямо последните години. Определено има смяна и тя е в мисленето.

Габриел наставлява своите възпитанички освен по какъв начин да се защитят физически, само че и да не се опасяват да покажат на мъжете по кое време границата е премината.

Останалите страни в първата десетка на тъжната ранглиста са Афганистан, Сирия, Сомалия, Саудитска Арабия, Пакистан, Конго, Йемен и Нигерия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР