Индия беше изхвърлена от всички състезания под егидата на ФИФА,

...
Индия беше изхвърлена от всички състезания под егидата на ФИФА,
Коментари Харесай

Изхвърлиха Индия от всички състезания под егидата на ФИФА

Индия беше изхвърлена от всички надпревари под егидата на ФИФА, а повода е вмешателство на трета страна в делата на локалната футболна федерация.
Прочетете още
Освен това Индия може да изгуби и домакинство на Световното състезание за дами до 17 години, което трябваше да се организира в Индия от 11 до 30 октомври. Съществува дребна възможност въпреки всичко Индия да одобри шампионата, само че единствено в случай че ФИФА реши, че всичко към този момент е наред и няма интервенция в трета страна във федерацията.

От ФИФА оповестиха, че възбраната ще важи до момента в който не бъде решен казуса. От централата споделиха още, че са в непрекъснат контакт с Министерството на спорта на Индия и чакат позитивна развръзка.

На този стадий Индия ще може да взе участие в шампионати под закрила на Азиатската футболна федерация, която не е оповестила нищо по случай.

Това е втора страна, която ФИФА изхвърля от своите шампионати след Русия, която беше спряна от присъединяване и в шампионатите на УЕФА поради войната в Украйна.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР