инът на известния футболен треньор Стойчо Младенов, Александър Младенов, е

...
инът на известния футболен треньор Стойчо Младенов, Александър Младенов, е
Коментари Харесай

Варненска майка твърди: Синът на Стойчо Младенов отвлече детето ни

инът на известния футболен треньор Стойчо Младенов, Александър Младенов, е взел щерка си и към този момент пет дни не я дава на майка й. Той е изключил телефона си и е прекъснал всевъзможен контакт с дамата - Александра Саркизова.
Майката е обезверена. Тя търси контакт с медиите в опит да си върне щерка си. Разказва и за физическия и психическия тормоз, на която я е подлагал Александър.

"Бащата на щерка ми Дария я взе във вторник от учебно заведение без мое познание и от този момент нямам ни новина ни кост от нея. Не знам къде е детето ми, не знам по какъв начин се усеща, не знам какво си мисли за мен. Това състояние безусловно ме убива. Търся помощ, тъй като съм обезверена и не знам какво да върша ", разгласи Александра пред  "168 часа ".

От известно време Александра и Александър живеят разграничени. Двамата нямат брак и по тази причина се постанова посредством юристи да решат въпроса с родителските права. Родителите сякаш са се споразумели по какъв начин да гледат детето и тъкмо тогава синът на Стойчо Младенов взема решение да работи без да пита.

"В деня, в който трябваше да подпишем съглашението за родителските права, Александър отишъл в учебното заведение на нашата Дария и споделил на учителката, че желае да се разноски с нея, защото имал работа във Варна. Затичах се към учебното заведение, само че ги изпуснах за малко ", споделя Алексанра.

След това почнала да му звъни, само че той й затварял. Накрая й пуснал SMS, че оттук-нататък Дария ще живее при него и повече да не я търси.

"Опитах да се свържа и със Стойчо Младенов, и с жена му, само че те не ми подвигат. В момента безусловно не знам на кой свят съм ", споделя още Александра Саркизова.

Тя е подала тъжба във варненската полиция, Министерство на вътрешните работи също търси Александър Младенов и детето. Проблемът за майката е, че тя няма брак с бащата и на процедура има равни наставнически права с него.

Тя обаче се кълне, че в никакъв случай не е серпантина Александър да вижда детето, когато изиска. И в този момент не може да повярва, че той прави нещо сходно.

"За мен това е похищение. Няма по какъв начин по различен метод да нарека сходно безчовечие - да криеш едно дете от майка му ", безапелационна е Александра.

Тя споделя, че се преместила с Дария и другото си дете във Варна, тъй като не можела да продължи да живее в София поради издевателството на Александър.

"Години наред съм подлагана на душевен и физически тормоз. Няма смисъл да ви описвам цялата история. Александър ме удари за първи път още до момента в който бях бременна. След това ми посегна и в деня на изписването на детето ни. Нещата ескалираха и един ден той ми счупи носа, с което повреди синусите ми ", описа дамата.

След последния пердах тя си извадила здравно, което е подготвена да покаже, само че към този момент не е употребила в полицията.

"Г-н Стойчо Младенов ми се обади и направи всичко допустимо, с цел да ме убеди, че с този тормоз ще се завърши и нещата ще се оправят. Боят престана, само че психическите офанзиви продължиха и повече не можех да понасям. Заминах за Варна и таман си стъпих на краката, когато ми се случи това ", изясни Александра.

В момента тя е в София, с цел да търси детето си. Ходила е на всички вероятни адреси и места, където счита, че може да се засече с Александър и с щерка й. До този миг опитите й са безплодни.

"Продължавам да звъня, само че и Александър, и родителите му са ме блокирали по всички вероятни способи. Обръщам се към майката на бащата на детето ми. Тя най-малко би трябвало да е наясно какво усещам сега и не може да допусне това да продължава. Всичко, което желая на този свят е да прегърна детето си. Няма да се откажа, няма да е изоставя. Ще я намеря, каквото и да ми коства ", отсича Александра Саркизова.

Засега Александър Младенов мълчи и не е показал своята истина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР