Иначе здрав“ газов инженер беше оставен да се пита колко

...
Иначе здрав“ газов инженер беше оставен да се пита колко
Коментари Харесай

Сърцераздирателен въпрос на здрав 27-годишен инженер след опустошителна диагноза

Иначе „ здрав “ газов инженер беше оставен да се пита „ какъв брой време му остава “ след сърцераздирателна диагноза рак единствено седмица преди Коледа.

27-годишният Мич Мидълтън получи новината, че има неоперабилен мозъчен израстък, откакто изпита главоболие, наред с болест, до момента в който пътуваше до Ню Йорк дружно с приятелката си за празнична отмора. Тъй като признаците продължиха по време на празника, Мич от Тамуърт сподели на Бирмингам онлайн, че „ знаеше, че нещо не е наред “ и отиде в незабавна помощ, когато се върна вкъщи.

Тогава му беше сложена сърцераздирателна диагноза, оставяйки го в финален опит да удължи живота си посредством частно лекуване.

След това беше основана страница GoFundMe, с цел да се съберат £80 000, а Tamworth и по-широката общественост към този момент са събрали близо £30 000 и Мич беше изоставен " в сълзи ".

Той сподели: „ Поразен съм от метода, по който хората се сплотиха, освен Тамуърт, само че и по-широката общественост. Съвсем безусловно това кара сълзи в очите ми всеки ден, виждайки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР