In one response, the Director of National Intelligence Dan Coats,

...
In one response, the Director of National Intelligence Dan Coats,
Коментари Харесай

Спецслужбите на САЩ веднага опровергаха Тръмп за руската намеса, рускиня е обвинена в шпионаж

In one response, the Director of National Intelligence Dan Coats, a Trump nominee approved by Congress, said in a statement:

" Съвсем ясни сме в оценките си за съветската интервенция в изборите през 2016 година и продължаващите и всеобщи старания на руснаците да подкопават нашата народна власт и ние ще продължим да предоставяме неподправени и справедливи разследващи данни в поддръжка на националната ни сигурност. "

Това съобщи Дан Коутс, шеф на националното разузнаване на Съединени американски щати, малко откакто на конференция с Владимир Путин американският президент Доналд Тръмп съобщи че продължаващото следствие за съветската интервенция е " злополука за страната ни ". Той добави още, че на четири очи съветският президент направил " доста мощно " отказване на обвиняванията. " Не виждам никаква причина Русия да се е месила ", сподели още Тръмп.

На продължителната конференция Тръмп нито един път не подлага на критика Путин и зае пред целия свят неговата страна в абсурда, с което шокира разследващата общественост в Съединени американски щати, мнозина сенатори и конгресмени, както и съдружници на Вашингтон. Това става броени часове, откакто 12 разузнавачи на съветската войска бяха поименно посочени и упрекнати с в детайли изброяване на обстоятелства в присъединяване в намесата в американския политически развой.

Тази вечер българско време министерството на правораздаването на Съединени американски щати упрекна 29-годишната рускиня Мария Бутина в секрети дейности като сътрудник на Русия в Съединени американски щати.

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР